Πήρε φόρα η Bohemians …

Ballander

Γεια σας φίλοι μου,

Συνεχίζουν ακάθεκτες οι ομάδες του Ιρλανδικού ποδοσφαίρου, μπαίνοντας πλέον στην 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η St. Patrick’ s υποδέχεται την UCD. Δύο ομάδες που μέχρι στιγμής δεν βρίσκονται και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, αφού δεν βρίσκονται πολύ ψηλά στην βαθμολογία. Συγκεκριμένα, η St. Patrick’ s βρίσκεται μπορεί να βρίσκεται στην πέμπτη θέση, όμως βρίσκεται ήδη στο -6 από την πρώτη τριάδα, ενώ η UCD βρίσκεται στην ζώνη των Play-Out. Οπότε, πιστεύω πως η St. Patrick’ s έχει το πλεονέκτημα για τη νίκη, αφενός γιατί είναι καλύτερη ομάδα, αλλά παίζει και στην έδρα της και αυτό είναι ακόμη ένα έξτρα όπλο.

Η Bohemians υποδέχεται την Waterford. Η Bohemians μετά τη νίκη κόντρα στην Shamrock Rovers έχει ψυχολογία στα… ύψη και με το γεγονός πως αγωνίζεται εντός έδρας, δεν νομίζω πως θα έχει κάποιο πρόβλημα, ώστε να πάρει τη νίκη, κόντρα στην Waterford, η οποία, βρίσκεται ήδη εννιά βαθμούς πίσω από την πρώτη τριάδα και πολύ δύσκολα θα καταφέρει να επιστρέψει.

Η Dundalk υποδέχεται την Shamrock Rovers. Παίζει η πρώτη Shamrock κόντρα στην τρίτη Dundalk και μάλιστα στην έδρα της Dundalk. Πιστεύω πως και μετά την ήττα της Shamrock από την Bohemians εντός έδρας θα είναι ένα πολύ σφιχτό παιχνίδι, με πολύ λίγα γκολ και εφόσον αυτά υπάρξουν.

email > Ballander@tipsmaker.net
Date Event Pick Stake Odds Profit
26-04-2019

St. Patrick’ s – UCD
Bohemians – Waterford
Dundalk – Shamrock Rovers

1
1
Under 2,5

100 4.76 -100