Πνεύμα νικητή …

Hacker

Προκριματική φάση Euro …2η αγωνιστική των ομίλων.

# Δύσκολο σε πρόβλεψη σημείου το Ελβετία – Δανία (δεδομένου οτι οι Σκανδιναβοί ειχαν ρεπό την πρώτη αγωνιστική) μπορεί να κάτσει οπουδήποτε, αμφότερες σκοράρουν σε ικανοποιητικό τέμπο παίζουν με στόχο την 1η θέση στον όμιλο θα βγούν στο ανοικτό γήπεδο και οτι ήθελε προκύψει.

# Αμφότερες ειχαν εύκολο έργο στην πρεμιέρα τσίμπησαν τους βαθμούς τώρα αρχίζουν τα δύσκολα, δεδομένο φαβορί η Ιταλία ζητούμενο η 2η θέση στον όμιλο. Δυνατή μπροστά στο κοινό της η Βοσνία (7/10 under) διαθέται μια άλφα ποιότητα θα ψάξει το γκολ απο τα αποδυτήρια …oμάδα με πνεύμα νικητή η Εθνική Ελλάδος εντός εκτός και επι τα αυτά τρέχει 10/11 under παραδοσιακά εχει το πάνω χέρι στην αναμέτρηση μένει να το αποδείξει και στο χορτάρι.

# Ελαφρύ προβάδισμα στην Ιρλανδία ροντέο το ματς κατα πασα πιθανότητα θα κριθεί οριακά και στο γκολ, ενδεικτικά στα 7 τελευταία εχει πανηγυρίσει μόλις 1 φορά (κόντρα στο Γιβλαρτάρ) μετράει 5 σερί 0-1 γκολ … αναμφίβολα η Γεωργία θα επιχειρήσει να ρεφάρει την ήττα απο την Ελβετία με οτι αυτό συνεπάγεται.

email > Hacker@tipsmaker.net
DateEventPickStakeOddsProfit
26-03-2019

Switzerland – Denmark
Bosnia – Greece
Ireland – Georgia

TG 2-3
under 2,5
no goal

1005.34-100