Πολλά γκολ σήμερα …

Ballander

Γεια σας φίλοι μου,

Πολλά γκολ αναμένονται σήμερα, στο δεύτερο μέρος της 36ης αγωνιστικής της Premier League, όπου και θα διεξαχθούν τρία πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια,

Η Leicester υποδέχεται την Arsenal. Και οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους η κάθε μια. Η Leicester για την είσοδό της στο Europa League, ενώ η Arsenal για την είσοδό της στην τετράδα και στο Champions League. Πιστεύω πως θα είναι ένα ωραίο παιχνίδι γενικά με πολλές φάσεις και πολλά γκολ, αφού και οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη, αλλά είναι και ομάδες που δεν κλείνονται πίσω και προσπαθούν να παίξουν ποδόσφαιρο.

Η Burnley υποδέχεται την Manchester City. Η Burnley αφού έχει σωθεί και μαθηματικά πλέον στην κατηγορία δεν έχει άγχος, οπότε αναμένεται να παίξει ανοιχτά και ότι προκύψει, ενώ η Manchester City είναι γνωστό πως «καίγεται» για τη νίκη, αφού κυνηγάει την κατάκτηση του πρωταθλήματος και με την ποιότητα που έχουν οι επιθετικοί της αναμένεται να σκοράρει πολλά τέρματα.

Η Manchester United υποδέχεται την Chelsea. Αν και είναι ντέρμπι και σαν ζευγάρι, αλλά και βαθμολογικά πιστεύω πως οι δύο ομάδες θα παίξουν ανοιχτά, ώστε να καταφέρουν να πάρουν τη νίκη που τόσο πολλοί θέλουν και οι δύο, για την είσοδό τους στην τετράδα και το επόμενο Champions League.

email > Ballander@tipsmaker.net
Date Event Pick Stake Odds Profit
28-04-2019

Leicester – Arsenal
Burnley – Manchester C.
Manchester U. – Chelsea

Over 2.5
Over 2.5
Over 2.5

100 4.90 -100