Πολλά γκολ στην Αγγλία …

Ballander

Γεια σας φίλοι μου,

Αμείωτος συνεχίζεται ο αγωνιστικός ρυθμός σε Αγγλία και Σκωτία, με τα πρωταθλήματα να έχουν πάρει κυριολεκτικά… φωτιά, με την 25η αγωνιστική της Premier League και την 24η της Premiership.

Στη Novibet υπάρχει 100% πριμ στα παρολί* και καθημερινά ενισχυμένες αποδόσεις!

Ιδιαίτερα ανεβασμένες Tottenham και Newcastle, οι οποίες συγκρούονται στον ποδοσφαιρικό ναό του Wembley, με τις δύο ομάδες, να είναι έτοιμες να προσφέρουν θέαμα. Συγκεκριμένα αναμένεται να δούμε πολλά γκολ, καθώς προ έρχονται από δύο συνεχόμενες νίκες και οι δύο, με την Tottenham να έχει τέσσερα over 2.5 στα τελευταία πέντε παιχνίδια και την Newcastle αντίστοιχα, να έχει τρία στα πέντε.

Η Chelsea υποδέχεται την Hudersfield στο Stamford Bridge, με τους «μπλε» να είναι έτοιμοι να… ξεσπάσουν, απέναντι στην ουραγό της βαθμολογίας, αφού οι γηπεδούχοι, ηττήθηκαν στα δύο προηγούμενα παιχνίδια, από Arsenal και Bournemouth, κάτι που σημαίνει πως θα πάρει εύκολη νίκη, φιλοδωρώντας τους φιλοξενούμενους με πολλά γκολ.

Η Everton υποδέχεται την Wolves σε ένα αμφίρροπο παιχνίδι, καθώς προ έρχονται από νίκες και οι δύο και αυτό σημαίνει πως θα είναι ιδιαίτερα… κεφάτες και θα παίξουν ελεύθερο και ανοιχτό ποδόσφαιρο, ενώ και στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων, σημειώθηκαν τέσσερα γκολ (2-2).

Η Rangers υποδέχεται την St. Mirren σε ένα παιχνίδι που δεν χρίζει ιδιαίτερης ανάλυσης. Οι γηπεδούχοι είναι πολύ καλύτερη ομάδα και βρίσκονται στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας, σε αντίθεση με την St. Mirren που είναι τελευταία. Οι γηπεδούχοι θα έχουν εύκολο έργο, καθώς είχαν επικρατήσει και εκτός έδρας με 0-2, ενώ τώρα μαζί και με τον κόσμο της θα θέλει να προσφέρει και θέαμα, οπότε το 1 & over 3.5 είναι μονόδρομος.

Η Hamilton υποδέχεται την Dundee σε ένα παιχνίδι, ο «θάνατός σου, η ζωή μου», καθώς βρίσκονται πολύ χαμηλά στην βαθμολογία και θέλουν να… ξεμπλοκάρουν, ώστε να τερματίσουν, όσο ψηλότερα γίνεται, ενόψει play-out. Αυτό σημαίνει πολλά λάθη, λίγες φάσεις, λίγα (ή και καθόλου) γκολ, άρα under 2.5.

Το ίδιο σημείο ισχύει και για το Hibbernian-Aberdeen, αλλά για εντελώς διαφορετικούς λόγους. Εδώ αναμένονται λίγα γκολ, λόγω προϊστορίας, διότι στα τελευταία πέντε παιχνίδια των δύο ομάδων, τα τέσσερα έχουν λήξει under 2.5.

email > Ballander@tipsmaker.net
DateEventPickStakeOddsProfit
02-02-2019

Tottenham – Newcastle
Everton – Wolves
Chelsea – Hudersfield

Over 2.5
Over 2.5
Over 2.5

1005.36-100
02-02-2019

Rangers – St. Mirren
Hamilton – Dundee
Hibbernian – Aberdeen

1 & Over 3.5
Under 2.5
Under 2.5

1006.04-100