Πολλά γκολ στο Λουζνίκι…

Master

Συνεχίζονται οι εκπλήξεις και οι παρ’ ολίγον εκπλήξεις στο Μουντιάλ με αμείωτο ρυθμό, γεγονός που κάνει το ποντάρισμα μας στην φάση των ομίλων να έχει μεγάλο ρίσκο :

Οι Μαροκινοί έχασαν από το Ιράν στην πρεμιέρα παρόλο που έπαιξαν καλύτερα, οι δε Πορτογάλοι κατόρθωσαν και πήραν τον βαθμό από τους γείτονές τους χάρη στο ταλέντο και τις εμπνεύσεις του τρομερού CR7. Σήμερα στο Λουζνίκι της Μόσχας θα ξεκαθαρίσουν πολλά, καθώς οι βορειοαφρικανοί δεν έχουν άλλα περιθώρια και θα χτυπήσουν το ματς αφήνοντας σίγουρα κενούς χώρους, ενώ και οι Πορτογάλοι που θέλουν το τρίποντο έχουν κενά στο κέντρο της άμυνας. Βλέπω ανοικτό ματς με αρκετά γκολ.

Δεν νομίζω ότι τίθεται θέμα ποιος θα νικήσει στο ματς Ιράν – Ισπανία. Οι Ισπανοί δεν έχουν καμία όρεξη να βγουν δεύτεροι στον όμιλο και να μπλέξουν πιθανότατα με τους Ρώσους στην έδρα τους. Περιμένω να μπουν πάνω από 3 γκολ τα οποία μπορούν να βάλουν και από μόνοι τους οι φούριας ρόχας.

Προσοχή σε πιθανό χαλάρωμα των παικτών της Ουρουγουάης, μετά και την δεύτερη ήττα της Αιγύπτου. Οι Σαουδάραβες δεν είναι του πεταματού…

email > master@tipsmaker.net
DateEventPickStakeOddsProfit
20-06-2018

Portugal – Morocco
Iran – Spain

O2,5
2 & O2,5

1003.84-100