Πολύ δυνατή στην έδρα της η Βουλγαρία … ( TAMEIO – 4,50 )

Asian bet

Kαλημέρα σας,

Επιμένουμε στις εθνικές ομάδες και στο Nations League, θεωρώντας ότι υπάρχουν καλές επιλογές για να μας οδηγήσουν στο ταμείο.

Αναλυτικά…

Ολλανδία – Γερμανία με πριμ 5%* και 200+ ειδικά στοιχήματα!

Βήματα προς τα μπροστά προσπαθεί να κάνει η Ολλανδία τα τελευταία χρόνια, η οποία έχει ένα νεανικό και ταλαντούχο ρόστερ. Αυτή την αγωνιστική για το Nations League θα αντιμετωπίσει την Γερμανία, η οποία κάνει τη δική της προσπάθεια να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις. Και οι δύο ομάδες έχουν την ποιότητα για να σκοράρουν, έχουν δείξει τις επιθετικές τους αρετές, αλλά και τις αμυντικές αδυναμίες τους.

Να επιστρέψει στις νίκες θέλει η Νορβηγία, μετά την ήττα από τη Βουλγαρία την προηγούμενη αγωνιστική για το Nations League. Οι Νορβηγοί θα αντιμετωπίσουν την σαφώς πιο αδύναμη ομάδα της Σλοβενίας και έχουν σίγουρα τον πρώτο λόγο για τη νίκη. ΟΙ Σλοβένοι μετρούν ήδη 2 σερί ήττες στη διοργάνωση, έχοντας δείξει πολύ μέτρια πράγματα, σε αντίθεση με τους Νορβηγούς που μπορεί να μην έχουν εντυπωσιάσει, αλλά σίγουρα αποτελούν αξιόπιστη ομάδα.

Η Βουλγαρία πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις το τελευταίο διάστημα, οι οποίες πιστεύουμε ότι θα συνεχιστούν κόντρα στην Κύπρο. Οι Βούλγαροι στο γήπεδό τους, αλλά και με πολύ καλή ψυχολογία εύκολα ή δύσκολα θα πάρουν το αποτέλεσμα που θέλουν.

email > asianbet@tipsmaker.net
DateEventPickStakeOddsProfit
13-10-2018

Netherlands – Germany
Norway – Slovenia
Boulgaria – Cyprus

Ο 2.5
1
1

1004.50+350