Πρέμιερ Λιγκ και πλέι οφ …

Ballander

Γεια σας φίλοι μου,

Πρεμιέρα για τα Play-Off και τα Play-Out της Premiership, ενώ στην Premier League, βρισκόμαστε στην 35η αγωνιστική.

Η Manchester City υποδέχεται την Tottenham σε μια επανάληψη του αγώνα των δύο ομάδων στο Champions League. Βέβαια, είναι διαφορετικά παιχνίδια, αφού είναι δύο διαφορετικές διοργανώσεις. Παρ’ όλα αυτά η Manchester City νομίζω πως ήρθε η ώρα να γκελάρει, στο ίσως τελευταίο δύσκολο παιχνίδι μέχρι και το τέλος της σεζόν.

Η Bournemouth υποδέχεται την Fulham. Η Bournemouth με νίκη παραμένει και μαθηματικά στην κατηγορία και διατηρεί και κάποιες λίγες ελπίδες για την εβδόμη θέση που οδηγεί λογικά στο Europa League. Από την άλλη η Fulham δεν έχεις στόχους, αφού μας έχει αποχαιρετήσει ήδη, αφού υποβιβάστηκε και μαθηματικά.

Το ίδιο ισχύει και για το παιχνίδι της Huddersfield με την Watford. Η Watford θέλει οπωσδήποτε τη νίκη, για να παραμείνει κοντά ή και να ανέβει στην έβδομη θέση, ενώ η Huddersfield έχει πέσει και μαθηματικά και απ’ ότι φαίνεται θα καταλάβει την τελευταία θέση, αφού βρίσκεται έξι βαθμούς μακριά από την προτελευταία και επίσης πεσμένη Fulham.

Η Hearts υποδέχεται την Rangers. Η Rangers μόνο με θαύμα θα μείνει εκτός Ευρώπης, όμως δεν είναι αυτός ο στόχος της. Θέλει να κερδίσει για να μείνει κοντά στην κορυφή, όσο μπορεί, παρ’ όλο που η Celtic απ’ ότι φαίνεται θα κατακτήσει το πρωτάθλημα, ενώ η Hearts είναι ουσιαστικά αδιάφορη, αφού βρίσκεται οκτώ βαθμούς από την τρίτη θέση και μόνο με θαύμα θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν στα ευρωπαϊκά σαλόνια.

Η Hamilton υποδέχεται την Motherwell. Η Motherwell είναι εντελώς αδιάφορη βαθμολογικά, αφού θα βρίσκεται σίγουρα και τη νέα σεζόν στην Α’ Έθνική, ενώ είναι 22 βαθμούς από την προτελευταία θέση. Η Hamilton από την άλλη «καίγεται» για τη νίκη, αφού θέλει 11 βαθμούς για να σωθεί στα πέντε παιχνίδια, εφόσον η St. Mirren πετύχει το 5×5 στα Play-Out.

Η St. Johnstone υποδέχεται την Dundee. Η Dundee πολύ δύσκολα έως ακατόρθωτα θα μείνει στην κατηγορία, αφού βρίσκεται επτά βαθμούς μακριά από την Hamilton, όμως θα κυνηγήσει μέχρι τέλους την είσοδο της στα μπαράζ, όμως νομίζω πως η St. Johnstone είναι πολύ ανώτερη ομάδα, παίζει και εντός έδρας και δε νομίζω πως θα έχει πρόβλημα να πάρει τη νίκη.

email > Ballander@tipsmaker.net
DateEventPickStakeOddsProfit
20-04-2019

Manchester C. – Tottenham
Bournemouth – Fulham
Huddersfield – Watford

X2
1
2

1009.52-100
20-04-2019

Hearts – Rangers
Hamilton – Motherwell
St. Johnston – Dundee

2
1
1

10010.66-100