Προς αναβολή η κλήρωση της S.L …

Σοβαρό είναι το ενδεχόμενο της αναβολής της κλήρωσης του πρωταθλήματος της Super League. Η διοργανώτρια αρχή έχει προγραμματίσει στο ΔΣ της ερχόμενης Δευτέρας, στις 30 Ιουλίου να διεξάγει την κλήρωση για τη νέα αγωνιστική περίοδο, ωστόσο είναι εξαιρετικό αβέβαια αν αυτή θα γίνει τελικά. Απαραίτητη προϋπόθεση για κάτι τέτοιο είναι να υπογράψουν τηλεοπτικά συμβόλαια οι επτά ΠΑΕ (Παναθηναϊκός, Αρης, Ατρόμητος, Ξάνθη, Παναιτωλικός, Απόλλων Σμύρνης, Λαμία).

Sprortingbet : ακόμα καλύτερες αποδόσεις παίζουν εδω !

Παρά το ενδιαφέρον που εκδήλωσε το κανάλι «Ε» και παρότι ναυάγησε η πρόταση του υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη, προς το παρόν δεν έχει υπάρξει άλλη πρόταση, ούτε έχει διαφανεί ότι θα υπάρξει. Αν λοιπόν δεν προκύψει κάποια θετική εξέλιξη μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα, η κλήρωση αναμένεται να αναβληθεί.

Αυτό ενισχύεται και από όσα ειπώθηκαν στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ την Πέμπτη (26/7), όπου ο πρόεδρος της Super League, Βαγγέλης Μπαταγιάννης, ζήτησε να παραταθεί η προθεσμία υποβολής της προκήρυξης, από τις 7 Αυγούστου, στις 18 Αυγούστου. Υπενθυμίζεται ότι για να εγκριθεί η προκήρυξη χρειάζεται αυξημένη πλειοψηφία 12 ψήφων ανάμεσα στα 16 μέλη του συνεταιρισμού, την ώρα που επτά ΠΑΕ ακόμη δεν έχουν εξασφαλίσει τηλεοπτική στέγη. Στο ενδεχόμενο πάντως της αναβολής αντιδράει η NOVA, που ζητάει να γίνει κανονικά η κλήρωση και να οριστεί το πρόγραμμα.

Ο “υπερσύμβουλος” της ΕΠΟ

Την πρώτη του παρουσία στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ πραγματοποίησε ο Τσέχος Πετρ Φούσεκ, που έχει αναλάβει τον ρόλο του υπερσυμβούλου. Η ομοσπονδία έδωσε στη δημοσιότητα το βιογραφικό του, από το οποίο προκύπτει ότι κατά το παρελθόν η FIFA τον έχει στείλει σε 19 ομοσπονδίες προκειμένου να συμβάλει στη βελτίωση της λειτουργίας τους. Είναι δηλαδή ένας άνθρωπος ειδικών αποστολών ο οποίος έχει ως επόμενο σταθμό του την Ελλάδα.

Ο πρόεδρος της Ε.Π.Ο. κ. Γραμμένος παρουσίασε στα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο. τον «ανεξάρτητο εμπειρογνώμονα» που διορίστηκε από τη FIFA και την UEFA κ. Πετρ Φούσεκ: «Ο κ. Φούσεκ θα βοηθήσει με την εμπειρία και την τεχνογνωσία του την ομοσπονδία, ώστε να περάσει σε μια νέα εποχή».

Vistabet : Ολα παίζονται εδω !

Στην τοποθέτησή του ο εκπρόσωπος της FIFA κ. Βάσαλο ανέφερε: «Η διοίκηση του κ. Γραμμένου υλοποιεί ένα τεράστιο έργο. Βλέπουμε πρόοδο. Ο κ. Φούσεκ ήρθε να συνεισφέρει σ αυτό, υπάρχουν δυνατότητες στην ομοσπονδία. Ξεκινάμε για τη νέα περίοδο με πλήρη σύνθεση στην ΚΕΔ, την Επιτροπή Παρακολούθησης και τον ανεξάρτητο εμπειρογνώμονα. Πρόκειται για μια καλή ευκαιρία, ώστε το ελληνικό ποδόσφαιρο να προοδεύσει και να βελτιωθεί η διεθνής εικόνα του. Πιστεύω ότι η επόμενη χρονιά θα είναι καλύτερη».

“Αποτελεί προνόμιο για μένα η ανάληψη της αποστολής να υποστηρίξω και να συνεισφέρω στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. Επισκέφθηκα την Ελλάδα, λόγω του ποδοσφαίρου, πολλές φορές τα προηγούμενα χρόνια και έχω σεβασμό στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Τώρα, με τα νέα μου καθήκοντα θα πράξω το καλύτερο δυνατό, ώστε να εκπληρωθούν οι προσδοκίες και οι απαιτήσεις της FIFA και της UEFA, χρησιμοποιώντας όλη μου την τεχνογνωσία και εμπειρία στα επίπεδα της διοίκησης και της διαχείρισης. Ολοκληρώνοντας την πρώτη μου εβδομάδα στην Αθήνα και μετά την παρουσία μου στη σημερινή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο. προσβλέπω στα επόμενα βήματα προόδου», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Φούσεκ.

email > info@tipsmaker.net