Προσεχώς συνδρομητικό …

Κάτι τέτοιες κινήσεις η αγορά δεν τις προαναγγέλλει, όπου έχει αποφασιστεί το “κλείδωμα” ενός σάιτ και η υιοθέτηση στρατηγικής συνδρομών, αυτό γίνεται με το δόγμα του σοκ σε πλήρη εφαρμογή. όταν έχεις μια συνήθεια, δύσκολα την κόβεις, λίγα ευρώ δεν θα σταθούν ικανά να στην στερήσουν σε ένα μεγάλο ποσοστό και εκεί στοχεύει το μάρκετινγκ της συνδρομής. Στο να μείνει ένα ποσοστό επισκεπτών ακολουθώντας τις προσταγές του εθισμού. Ε, όχι.

Στο Tipsmaker το σκεφτήκαμε αλλιώς. Εξου και η πολιτική που θα ακολουθήσουμε. Θα δώσουμε την ευκαιρία στο κοινό να κάνουν ότι έχουν προφανώς κάνει οι πιο ψαγμένοι, αυτοί που επί σειρά ετών είναι μόνιμοι θαμώνες μας. Να παρακολουθήσουν τι ακριβώς συμβαίνει καθημερινά εδώ μέσα, τα συν/πλυν των επιλογών τι αξία έχουν οι γνώσεις και οι προτάσεις που τεκμηριωμένα σας καταθέτουμε.

Τι σας λέμε; “αξιολογίστε μας”. Αυτό σημαίνει ξέρω τι κάνω, έχω γνώθι σαυτόν, πιστεύω στη δουλειά μου. Όχι μόνο δεν με ενδιαφέρει αν με ελέγξεις, αλλά σε βάζω στην μπρίζα πριν πάρεις την όποια απόφασή σου στα τριπάκι. Να με τσεκάρεις, να με αξιολογήσεις.

Οι συνδρομητικές υπηρεσίες έχουν δοκιμαστεί στην Ελλάδα. Όταν δεν είχαν την αντοχή στο χρόνο που θα περίμενε κανείς, αυτό οφειλόταν συνήθως σε υπερφίαλες εκτιμήσεις και τιμολογήσεις. Εμείς στο Tipsmaker ξέρουμε καλά πως δεν διαρρηγνύουμε ξεκλείδωτες θύρες, δεν πουλάμε το κάτι απίθανο που δεν το έχει κανείς, αλλά δίνουμε μια προσωπική επαγγελματική εμπειρία δεκαετιών, στην κατανάλωση του κοινού και το καλούμε να το αξιολογήσει αναλόγως.

Δεν θα σου πει κανείς στο Tipsmaker ότι ξέρει κάτι που δεν ξέρει η υπόλοιπη πιάτσα. Οχι. Αλλά σου προσφέρει την ευκαιρία αυτά που όλοι ξέρουν, να τα αξιολογήσει ο Hacker, o Bomber, o Dealer, o Ballander, o Master, o Asian Bet και να τα βρεις άμεσα συγκεντρωμένα σαν πληροφορία, σαν tip. Όχι διάβασε, κάνε μια ώρα αξιολόγηση και παίξε. Οχι. Τι σου λέω; “Έχω τους καλύτερους, έχουν ξεψαχνίσει τις πληροφορίες, έχουν αξιολογήσεις τις αποδόσεις και σου προσφέρουν αυτά τα tips”. Αρα τι κανεις; Αξιολογείς, αυτό που λένε κάμποσες χιλιάδες μοναδικών επισκεπτών, είναι αλήθεια; Αυτοί οι μπαγάσηδες, πράγματι έχουν τον τρόπο τους στην αξιολόγηση και την παραγωγή σοβαρών εκτιμήσεων με συχνότητα επιβεβαίωσης τέτοια που να τους καθιστά κερδοφόρους; Αυτό αξιολογείς εσύ. Και σου δίνω την ευκαιρία “κόντρα” για να το αξιολογήσεις. Μετά, εσύ αποφασίζεις!

Κόστος; Της πλάκας! Και θα το μάθετε πρώτοι και σύντομα! Ως τότε, πάμε ταμεία!

email > info@tipsmaker.net