Προσεκτικά…

Master

Να ήταν όλα τα σαββατοκύριακα μάγκες μου όπως το προηγούμενο! Μετά την τρίμπαλη δυαδάρα το Σάββατο, την Κυριακή πλερωθήκαμε μπάνικη τριάδα με αποδοσάρα τεσσεράμισο στη Λευκορωσία. Κυρία με τρία τεμάχια η Ντινάμο Μπρεστ, πλήρωσε από το ημιχρόνιο η ΜΠΑΤΕ του Μπορίσοφ, άνετη η Σαχτιόρ, αυτά είναι. Σήμερα επανερχόμαστε με Μπελαρούς αλλά προσεκτικά, μην μας συνεπάρει η γλύκα της πρόσφατης επιτυχίας…

Δύο ματσάκια περιλαμβάνει το σαββατιάτικο μενού στην Πρέμιερ Λιγκ της Λευκορώσων, με πρώτο και καλύτερο αυτό μεταξύ της Σλάβια Μοζίρ και της Τορπέντο Ζοντίνο. Ωραιότατες και οι δύο την προηγούμενη εβδομάδα, η μεν νίκησε σε ματς ροντέο τη Βιτέμπσκ με 3-2, η δε πάτησε πεντάρα στη Μινσκ, επίσης εντός έδρας. Με λίγα λόγια, είναι αμφότερες σε φόρμα έκτακτη και προβλέπεται να πέσει μάχη.

Αξίζει να παρατηρήσουμε ότι έχει μια πεντάρα χρόνια να νικήσει την Τορπέντο η Σλάβια. Στα τελευταία εφτά ματσάκια, μιαν ισοπαλία έχει πάρει, πέρυσι. Όλα τα άλλα τα έχασε! Δε θα κάτσω όμως να αγχωθώ για το αν θα καταφέρει να κάνει το comeback σήμερις, δεν της έχω τόση εμπιστοσύνη. Όμως επειδή και οι δύο οι αρμάδες το ΄χουνε το γκολάκι, πιστεύω δύσκολα θα μείνει χαμηλά πολύ το σκοράκι. Αξίζει ένα ποντάρισμα να μπούνε δύο τεμάχια στη χειρότερη.

Πάμε τώρα και στην έτερη ματσάρα της ημέρας. Η Νέμαν Γκρόντνο δεν τα έχει πάει καλά μέχρι τώρα, πάλι καλά να λένε που τα πάνε χάλια Σμολέβιτσι και Μπελσίνα και δεν είναι σε θέση υποβιβασμού. Σήμερα υποδέχεται τη Ρουχ Μπρεστ η Νέμαν, η οποία αν και νεοφώτιστη έχει καταφέρει μετά από εφτά αγωνιστικές να βρίσκεται στο συν έξι από την τελευταία δυάδα. Από γκολ… τίποτα, 7/7 under μέχρι τώρα!

Δύσκολα παντως θα συνεχίσει έτσι η Ρουχ, η Νέμαν ό,τι κάνει το κάνει ενδός έδρας οπότε έχει την ευκαιρία. Θα τιμήσουμε το ασάκι σε αποδοσάρα που υπερδιπλασιάζει και θα φτιάσουμε δυάδα με τα γκολάκια στο Μοζίρ…

Κουβανέζος

email > master@tipsmaker.net
Date Event Pick Stake Odds Profit
09-05-2020

Slavia Mozyr – Torpedo Zhodino
Neman Grodno – Rukh Brest

O1,5
1

100 3.40 -100