Πρωταγωνιστούν οι μικρότεροι …

Ballander

Πρωταγωνιστούν οι μικρότεροι …

Ακόμα μια εβδομάδα, όπου οι μικρότερες κατηγορίες της Αγγλίας παίζουν μπάλα …

Γεια σας φίλοι μου,

Ακόμα μια εβδομάδα, όπου οι μικρότερες κατηγορίες της Αγγλίας παίζουν μπάλα και εμείς συνεχίζουμε να προσπαθούμε να βρούμε κάποια σημεία, ώστε να πάμε ταμείο.

Η Bristol City υποδέχεται την Ipswich. Οι γηπεδούχοι μάχονται να μπουν στα Play-Off και μετά τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα «καίγονται» να επιστρέψουν στις νίκες, αφού βρέθηκε στην έβδομη θέση. Η Ipswich από την άλλη βρίσκεται με το… ενάμιση πόδι στην League 1, αφού είναι στην τελευταία θέση, 12 βαθμούς μακριά από την 21η θέση που είναι εκτός της ζώνης του υποβιβασμού.

Η Bolton υποδέχεται την Sheffield Wednesday και οι δύο ομάδες «καίγονται» για διαφορετικούς λόγους η κάθε μια, αφού οι γηπεδούχοι κάνουν αγώνα, για να γλιτώσουν τον υποβιβασμό, ενώ οι φιλοξενούμενοι, θέλουν να εξαντλήσουν τις πιθανότητές τους, για είσοδο στα Play-Off ανόδου. Πιστεύω πως η Sheffield θα καταφέρει να πάρει τη νίκη, διότι είναι πιο ποιοτική ομάδα και είναι ικανή να μπει στην εξάδα.

Η Reading υποδέχεται την Leeds. Οι φιλοξενούμενοι έχουν τη δυνατότητα να επιστρέψουν στην Premier League και πάλι και αυτό τους εξιτάρει πάρα πολύ, καθώς τα τελευταία χρόνια φτάνουν στην πηγή, όμως δεν πίνουν νερό. Φέτος όμως είναι η χρονιά τους και απέναντι έχουν την Reading η οποία θέλει να σωθεί, όμως σίγουρα δεν έχουν την ποιότητα που έχουν ο αντίπαλός τους και η Leeds λογικά θα φύγει με τη νίκη.

Στη League 1 τώρα η Brandford υποδέχεται την Luton. Η Luton έχει πάρει διαφορά από την τρίτη θέση, έχει αυτοπεποίθηση και έχει πολύ καλή ομάδα, για τα δεδομένα του πρωταθλήματος. Απέναντί της η Brandford η οποία βρίσκεται πολύ χαμηλά στην βαθμολογία και συγκεκριμένα στην προτελευταία θέση και πολύ δύσκολα θα καταφέρει να σωθεί, οπότε η Luton για να μην πάρει αυτή τη νίκη, θα πρέπει να γίνουν απίστευτα πράγματα.

Στο επόμενο παιχνίδι η Wimblndon υποδέχεται την Peterbourough. Μπορεί η Wimblendon να είναι σε καλή κατάσταση τον τελευταίο καιρό, όμως πόσο μπορεί να κρατήσει αυτό; Η Peterbourough είναι μια ομάδα που θέλει να βρεθεί στα Play-Off και θα κάνει τα πάντα για να τα καταφέρει, οπότε είναι το απόλυτο φαβορί για τη νίκη.

Ντέρμπι ανάμεσα στην Barnsley και την Sunderland. Είμαι της άποψης πως αυτά τα παιχνίδια είναι πολύ κλειστά και είμαι σίγουρος πως οι δύο ομάδες θα παίξουν κλειστά με σκοπό να μην χάσουν πρώτα και υστέρα να πάρουν τη νίκη, οπότε πάμε στα λίγα γκολ.

email > Ballander@tipsmaker.net
DateEventPickStakeOddsProfit
12-03-2019

Bristol City – Ipswich
Bolton – Sheffield Wed.
Reading – Leeds

1
2
2

1005.53-100
12-03-2019

Bradford – Luton
Wmbledndon – Peterbourough
Barnsley – Sunderland

2
2
Under 3.5

1005.47-100