Πρωτόκολλο διεξαγωγής …

Ο θόρυβος για τη διαιτησία άρχισε ενάμιση μήνα πριν την έναρξη του νέου πρωταθλήματος για το οποίο ακόμη δεν υπάρχει καν πρωτόκολλο διεξαγωγής. Δεν ξέρεις καν αν θα έχει κόσμο, ομάδες, πόσες ομάδες, σε πόσες κατηγορίες. Τιποτε δεν ξέρεις. Και όμως η φασαρία άρχισε. Και προτού καν δοθεί λύση στο «καυτό» ερώτημα της διαχείρισης θετικού κρούσματος στον Covid-19 έχουμε και τα πρώτα κρούσματα, όχι σε αγωνιστική περίοδο, αλλά σε φάση προετοιμασίας. Στον ΠΑΟΚ. και ήδη κάποιοι ποδοσφαιριστές έχουν ήδη διαγνωστεί θετικοί. Μολαταύτα, οι πρώτες φωνές για τους ορισμούς διαιτητών προτάσσονται ως κύριες ειδήσεις της ειδησεογραφίας! Με αυτά ασχολούμαστε. δηλαδή. Με τα κοράκια. Και εν μέσω πανδημίας!

Η οποία πανδημία έχει γίνει αντικείμενο ιλαρής διαχείρισης από την πολιτεία. Για γέλια, κωμικοτραγικές καταστάσεις και αποφάσεις στην προσπάθεια να μην εξαπλωθεί περαιτέρω ο ιός. Και την ίδια ώρα η λίγκα προσπαθεί να περάσει στον Υπουργό το ερώτημα “Κόσμος στα γήπεδα”; Στο οποίο ερώτημα επιμένει να απαντά αρνητικά η πολιτεία. Γιατί φοβάται την εξάπλωση.

Η ίδια Πολιτεία, που απαγορεύει μη μάσκα σε σουπερ μάρκετ αλλά δεν την επιτάσσει στις εκκλησίες. Που μιλάει για πληρότητα 65% σε λεωφορεία με ευθύνη των επιβατών, αλλά ανεβάζει την πληρότητα των πλοίων σε 80% και ο αρμόδιος υπουργός να δηλώνει “έλα, μωρέ, για ένα ταξιδάκι 2-3 ώρες δεν κολλάς”.

Στο μεταξύ, δεν είναι μόνο η μπάλα. Τη δυσαρέσκειά της για το γεγονός ότι λόγω κορονοϊού τα γήπεδα είναι άδεια και οι αθλητικές δραστηριότητες διεξάγονται χωρίς κόσμο εξέφρασε η Κατερίνα Στεφανίδη. Η πρωταθλήτρια και Ολυμπιονίκης μας στο άλμα επί κοντώ. Η οποία χαίρει εκτίμησης από όλον τον κόσμο! Και αναρωτήθηκε με παράπονο σε ανάρτησή της στο twitter γιατί επιτρέπεται σε θεατές να παρευρίσκονται σε συναυλίες και θεατρικές παραστάσεις, έστω και σε περιορισμένο αριθμό και με τήρηση των μέτρων προστασίας, ενώ δεν γίνεται το ίδιο και για τις αθλητικές εκδηλώσεις. Αντε απάντα της, γιατί δεν κολάει σε 2-3 ταξίδι στο πλοίο με 80% πληρότητα ας πούμε, αλλά κολλάει στο γήπεδο με 30% πληρότητα για 1,50 ώρα αγώνα.

Άκρη δεν θα βρεις. Ολα στο πόδι καμωμένα στην Ελλάδα, έτσι και τα προγράμματα και τα πρωτόκολλα κορωναϊού. Στο πόδι και για να εξυπηρετούνται ημέτεροι. Οπως και οι υπουργοποιήσεις. Που έμεινε υπουργός αθλητισμού, ο πλέον αποτυχημένος στο έργο του, που χώρισες την ελλάδα στα δύο με τις αποφάσεις του και τον άδειαζαν οι ίδιοι οι παρατρεχάμενοί του. Τραγικό…

email > info@tipsmaker.net