Ψυχολογία στο ναδίρ …

Asian bet

Σημαντικές απουσίες η Λεγανές αλλά και η Οσασούνα δε πάει πίσω. Η μεγάλη όμως διαφορά είναι ότι στη Λεγανές δεν υπάρχουν πλέον επιθετικοί. Κάτι δευτερότριτοι έμειναν, συνεπώς η στραβή θα γίνει μόνο αν η Οσασούνα τρακάρει πάνω τους. Θα δώσω τύχη στο διπλό με κάλυψη στην ισοπαλία αν και άξιζε να πληρώνει και περισσότερο.

Ο Παναθηναϊκός κατεβαίνει στο Ηράκλειο χωρίς κανονικά μπακ, με απουσίες σε κάθε γραμμή αλλά και ψυχολογία στο δίρ με όσα τραγελαφικά έχουν συμβει το τελευταίο καιρό. Ο ΟΦΗ δεν έχει νίκη στα πλει οφ. Κίνητρο πλέον δεν υπάρχει και… Ωπα, ώπα. Κίνητρο δεν υπάρχει; Σε ματς του ΟΦΗ με τον Παναθηναϊκό; Πιο ισχυρό κίνητρο έχουν οι Κρητικοί από τους Ολυμπιακούς νομίζω. Και τάβλι να παίζει ΟΦΗτζής με Πράσινο, τη νίκη θέλει και μόνο! Θα καταπίνουν σίδερα αν όλα πάνε όπως πρέπει!

Νέμαν και Ντινάμο Μπρεστ παίζουν μπαλάρα για τα δεδομένα της λίγκας τους. Σε φόρμα διαρκείας αμφότερες έχουν σκαρφαλώσει στην 5η και 4η θέση αντίστοιχα με σερί νίκες. Εξ ου ακι το μεταξύ τους ματς παρουσιάζει απόλυτα ισοροπημένο σετάκι. Σκοράρουν όμως. Και οι δύο σκοράρουν. Εχουν καλές επιθέσεις και άμυνες όχι ιδιαίτερα ισχυρές. Το αμφίσκορο στο 1,80 κατά μέσο όρο είναι 100% επιλέξιμο!

email > asianbet@tipsmaker.net
Date Event Pick Stake Odds Profit
27-06-2020

Osasuna – Leganes
OFI – PAO
Neman Gordon – Dynamo Br.

2DNB
1
G/H

100 8.45 -100