Ρέκορντμαν …

Hacker

Νεο ταμείο ( 6.53 ) έγραψε το κοντέρ στα χτεσινά προτεινόμενα μοντέλα με τους δείκτες να κινούνται σταθερά στο πράσινο.

Πάμε στο check in :

# Καθολικό αουτσάιντερ στον όμιλο η Ουγγαρία το πάλεψε με την Πορτογαλία άντεξε μεχρι το 80΄«χάλασε» το αήτητο σερί 11 αγωνιστικών …αδιαπραγμάτευτο μέγεθος η Γαλλία μετράει 5 σερί νίκες χωρίς να δεχτεί γκολ δεν χρειάζεται να φορτσάρει ιδιαίτερα θα το καθαρίσει στο ρελαντί.

# Κρας τεστ το σημερινό ματς για την Πορτογαλία ανέβασε στροφές στο φινάλε εκανε το καθήκον της απέναντι στους Ούγγρους ( 3-0 ) σε φουλ φορμα ο Ρονάλντο κυνηγάει τα ρεκορ …μαυρο πρόβατο η Γερμανία με χτυπητές αδυναμίες σε ολες τις γραμμές δέχεται το γκολ συστηματικώς και αδιαλείπτως.

# Απαράδεκτες οι τιμές στο Ισπανία – Πολωνία σε αυτό το επίπεδο ξευτυλίζουν θεσμούς και διοργάνωση …αμφότερες προέρχονται απο αρνητικά αποτελέσματα θα ψάξουν την 2η θέση στον όμιλο.

# Ψηλά στον πίνακα η Γιόνσεπινγκ ( 3/4 νίκες ) φαίνεται να πατάει καλύτερα στο τερέν …5 ήττες στα 6 πιο πρόσφατα η Γκάις εχει δώσει το στίγμα της.

# Χωρίς φαβορί και αουτσάιντερ το Κουόπιο – Χόνκα δεν απέχουν παικτικώς οι ομάδες …under control το ματς θα πάει σφιχτά και βασανιστικά.

# Έδρα, παράδοση και ταιμινγκ συνηγορούν υπερ της Κολόμπους εσχάτως εχει αποσπάσει 11β. σε 7 αγώνες …αποδεδειγμένα δεν μπορεί εκτός έδρας το Σικάγο.

# Με επιθετικά στοιχεία Φλαμένγκο & Μπραγκαντίνο τρέχουν 4 ματς αήτητες θα βγουν στο ανοικτό γήπεδο και οτι ήθελε προκύψει …σε πρώτο πλάνο τα γκολ εκατέρωθεν ακολουθεί η κόντρα.

email > Hacker@tipsmaker.net
Date Event Pick Stake Odds Profit
19-06-2021

Hungary – France
Portugal – Germany
Spain – Poland

over 1.5
TG 2-3
over 1.5

100 4.25 -100
19-06-2021

Jönköpings – GAIS
KuPS – Honka
Columbus – Chicago

1
under 2.5
1

100 5.08 -100