Σε παρόμοια φόρμα…

Asian bet

Αποχαιρέτισε κάθε ελπίδα πρωτιάς η Πορτογαλία και τώρα ο Σάντος έχει την ευκαιρία να παροπλίσει τα όπλα του, να δώσει ανάσες στα βαριά του χαρτιά και να δοκιμάσει παίκτες και σχήματα για το άμεσο και έμμεσο μέλλον. Από την άλλη η γηπεδούχος Κροατία, μπορεί να μην είναι σε τοπ φάση, αλλά θέλει ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα από την Σουηδία για να μην υποβιβαστεί. Με απουσίες αμφότερες, κρατάμε μικρό καλάθι.

Ισπανία και Γερμανία παίζουν για την πρωτιά και το απόλυτο φαβορί είναι οι Γερμανοί, όχι οι Ισπανοί. Σε παρόμοια φόρμα θα έλεγε κανείς ως μια πρώτη παρατήρηση, ενώ η έδρα που παραδοσιακά δίνει έξτρα δύναμη, τον καιρό του κορονοϊού δεν λογίζεται ως κριτήριο ενός αγώνα. Επιλέον, ενώ οι φουριας ρόχας είναι σε κάμψη, η Γερμανία ξεπέρασε το ντεφορμάρισμα και τις αλλαγές στο ρόστερ της και πάλι ανεβάζει στροφές βελτιούμενη.

Η Μάλτα φιλοξενεί τα Φερόε σε ένα ματς που αναμενόταν να κρίνει την πρωτιά και την άνοδο, αλλά τα Φερόε πήραν βαθμό στη Λετονία και εξασφάλισαν την άνοδο, έχουν όλο το περιθώριο να κάνουν πλάκα, τουρισμό και πάλι χάσουν-κερδίσουν να είναι πρώτα και στη League C. Η Μάλτα καλή δύναμη σε αυτό το επίπεδο αγωνιστικής δυναμικής. Παιχνίδι που έρχεται ισόπαλο στα “κουφά” και όλοι είναι ευχαριστημένοι.

email > asianbet@tipsmaker.net
DateEventPickStakeOddsProfit
17-11-2020

Croatia – Portugal
Spain – German
Malta – Faroe Islands

U 2,5
(X2)
X

1009.72-100