Σε πορεία πρωταθλητισμού …

Hacker

Σε περίοδο μόντας οι ομάδες τα πόδια είναι βαριά οι παίκτες πρέπει να καλύψουν τα ανάλογα χιλιόμετρα προκειμένου να εχουμε μια πρώτη εκτίμηση… απαντες χρειάζονται τον χρόνο τους για να αποδόσουν.

Παμε στις βασικές επιλογές του Σαββάτου :

Sprortingbet : ακόμα καλύτερες αποδόσεις παίζουν εδω !

# Σε πορεία πρωταθλητισμού η Μπράγκε απέχει 1β. απο την 3η θέση του πίνακα, ενδεικτικά πριν την διακοπή μετρούσε 4 διαδοχικές νίκες σκοράροντας σε ικανοποιητικό τέμπο …τραγικός ο απολογογισμός της Βάρναμο τρέχει αρνητικό σερρί ( 8 σερί ήττες ) δύσκολα να σταθεί ορθια στην κατηγορία.

# Ελαφρύ προβάδισμα στην Ζουβεντούδε ( 2 σερί νίκες ) μετράει μόλις 1 ήττα στα 6 τελευταία εντός ολα τελειωμένα στο under 2,5…πρώτη στον πίνακα η Φορταλέζα αγνοεί την νίκη στα 4 πιο πρόσφατα δεν πείθει ιδιαίτερα. Στενό απο ολες τις μπάντες κατα πασα πιθανότητα θα κριθεί οριακά και στα γκολ.

# Εχει αξία ο ασος της Κοριτίμπα πληρώνει 2 πλας, αήτητη στο γήπεδο της μετράει ( 6-2-0 ) διαθέτει την καλύτερη άμυνα στην κατηγορία με 4 γκολ παθητικό δεν έχασε στα 12 τελευταία εντος κόντρα στον συγκεκριμένο αντίπαλο …ακίνδυνη επιθετικά η Πόντε Πρέτα δύσκολα να κάνει την υπέρβαση.

email > Hacker@tipsmaker.net
DateEventPickStakeOddsProfit
28-07-2018

IK Brage – IFK Vaernamo
Juventude – Fortaleza
Coritiba – Ponte Preta

1
Under 2,5
1

1005.22-100