Σε πρώτο πλάνο …

Ξεκίνησαν οι πρώτες μεγάλες λίγκες, με την Πρέμιερσιπ την Λα Λίγκα και την Μπουντεσλίγκα σε πρώτο πλάνο. Πάντα τραβούν τα βλέμματα οι πρωτοι μεγάλοι που στήνονται στη σεντρα. Και έπονται και οι Ιταλοί, ενώ έχουν ξεκινήσει και οι Γάλλοι. Πλησιάζουμε στο τοπ λιγκων που θα είναι ενεργές, αφού όταν πια πάρουν μπρος όλοι, θα έχουμε ως τον Νοέμβρη και Σκανδιναβίες και οι ενεργές στοιχηματικές λίγκες θα είναι πάνω από 40-50. Μία δεν ξέρουμε μόνο ποτε θα ξεκινήσει. Η ελληνική Σούπερ Λιγκ! Γελάνε οι πάντες με την πιθανή αναβολή, που κι αυτή ακόμα δεν έχει αποφασιστεί (!!!!), μόλις μια εβδομάδα πριν την προγραμματισμένη έναρξη. Το μπουρδελάκι τις Αλέξαινας καλύτερη οργάνωση έχει!

Ας μείνουμε στα σοβαρά πρωταθλήματα. Να έχουμε το νου μας να δουμε 1-2 αγωνιστικές και να παίξουμε κάποιο αντεποστ δηλαδή.  Γιατί αυτή την ώρα, αν με ρωτάς, με την αναχώρηση Μέσι από την Μπάρτσα, την στασιμότητα στην Μπάγερν, τους διαγκωνισμούς στην Αγγλία και τη μη εικόνα στην Ιταλία, όλα είναι από ρευστά μέχρι ομιχλώδη!

Θετικό το ότι ξεκινήσαμε με κόσμο, άντως, Και ελπίζουμε πως θα θα χρειαστεί να αλλάξουν τα δεδομένα, οι εμβολιασμοί και οι διαφαινόμενοι επανεμβολιασμοί, τα χάπια-φάρμακα κατά της covid που πάνε προς την παραγωγή, ο ενάμισης χρόνος που μάθαμε να ζουμε με την ασθένια, έφεραν γνώση και εμπειρία και τα γήπεδα έχουν τον -προστατευμένο- κόσμο τους.

Να σημειωθεί πως εκτός του Ολυμπιακού που παίζει σε όμιλο (είτε Γιουροπα είτε Κόνφερενς) ό,τι αν γίνει, άλλη ομάδα δεν έχουμε στην Ευρώπη ως τον Δεκέμβριο. Ο ΠΑΟΚ θα παίξει με καλές πιθανότητες, αλλά ως εκεί. Αρης και ΑΕΚ χαιρέτισαν και το φτωχό ευρω-ελληνικό ποδόσφαιρο, γίνεται φτωχότερο. Και το χειρότερο; Τίποτα δεν υπόσχεται νέα άνοδο στο εγγύς μέλλον. Τίποτα απολύτως!

email > info@tipsmaker.net