Σφιχτά στο Old Trafford …

Ballander

Γεια σας φίλοι μου,

Τελευταίο κομμάτι της πρεμιέρας της Premier League, όπου φυσικά ξεχωρίζει το μεγάλο ντέρμπι στο Old Trafford, το παιχνίδι ανάμεσα στην Manchester United και την Chelsea.

Ξεκινάμε με το παιχνίδι του King Power ανάμεσα στην Leicester και την Wolves. Δύο ομάδες που αναμένεται να τερματίσουν κάπου στην μέση της βαθμολογίας, όμως θα κοιτάξουν και το κάτι παραπάνω και την πρόκριση στο επόμενο UEFA Europa League. Σίγουρα, θα είναι ένα σκληρό παιχνίδι πρεμιέρας, όμως θεωρώ πως η Leicester θα καταφέρει εύκολα ή δύσκολα θα πάρει τη νίκη, αφού θα αγωνιστεί και εντός έδρας που είναι φυσικά μεγάλο πλεονέκτημα.

Στο επόμενο παιχνίδι η Newcastle θα υποδεχθεί την Arsenal. Οι φιλοξενούμενοι έχουν κάνει μια πολύ καλή ομάδα, όμως έχουν κενά αμυντικά. Παρ’ όλα αυτά θεωρώ πως θα καταφέρει να κάνει μια καλή εμφάνιση και να πάρει τη νίκη.

Πάμε τώρα στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής. Μπορεί να μην έχει την αίγλη των αγώνων Manchester United-Chelsea των παλαιότερων ετών, όμως δεν παύει να έχει πάντα το δικό του ξεχωριστό ενδιαφέρον. Πιστεύω πως θα είναι ένα πολύ κλειστό παιχνίδι, ιδιαίτερα στο ξεκίνημα του αγώνα, γι’ αυτό και πιστεύω πως είναι πολύ πιθανή η ισοπαλία στο πρώτο μέρος.

email > Ballander@tipsmaker.net
Date Event Pick Stake Odds Profit
11-08-2019

Leicester – Wolves
Newcastle – Arsenal
Manchester U. – Chelsea

1
2
X/1st Half

100 8.12 -100