στοιχημα με συνδρομη

Σήμερα μιλάνε οι έδρες …

Ballander

Γεια σας φίλοι μου,

Συνεχίζεται η δράση και σήμερα στο πάντα ενδιαφέρον πρωτάθλημα της Championship, όπου έχουμε ένα πολύ ενδιαφέρον διήμερο με πολύ καλά παιχνίδια και, με κάποιες ομάδες να έχουν προβάδισμα και της έδρες να… μιλάνε.

Novibet : 100% δίπλα στον παίκτη !

Η Middlesbrough θέλει να επιστρέψει στις νίκες, αφού προέρχεται, από δύο μη νικηφόρα αποτελέσματα, καθώς είχε φέρει ισοπαλία με Leeds και ηττήθηκε από την Norwich. Το αξιοσημείωτο όμως, ήταν πως αυτά τα δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα, ήταν εκτός έδρας. Σήμερα με την “δίψα” για την επιστροφή στις νίκες και με τον κόσμο στο πλευρό της πιστεύω πως θα επιστρέψει στις νίκες.

Η Nottingham έχει τρεις ισοπαλίες και μία ήττα στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια, όμως τα τρία από τα τέσσερα παιχνίδια ήταν εκτός έδρας. Αντίθετα η Sheffield Wednesday έχει ξεκινήσει καλά, όμως στο τελευταίο της παιχνίδι με την Stoke έδειξε να έχει πολλά προβλήματα στην αμυντική της γραμμή. Πιστεύω πως οι γηπεδούχοι θα μπουν στον αγωνιστικό χώρο πιο “λυσσασμένοι” και με την βοήθεια του κόσμου τους θα επιστρέψουν στις νίκες.

Η Sheffield ξεκίνησε εντυπωσιακά το πρωτάθλημα, καθώς είχει τέσσερις συνεχόμενες νίκες και ηττήθηκε από την Bristol, σε ένα παιχνίδι, όπου ο πιο τυχερός κέρδισε. Από την άλλη η Birmingham είναι μία από τις δύο ομάδες (η άλλη είναι η Ipswich) που δεν έχει νίκη. Προσωπικά δεν πιστεύω πως οι φιλοξενούμενοι μπορούν να διεκδικήσουν κάτι από αυτό το παιχνίδι.

email > Ballander@tipsmaker.net
DateEventPickStakeOddsProfit
19-09-2018

Middlesbrough – Bolton
Nottingham F. – Sheffield Wed.
Sheffield Utd – Birmingham

1
1
1

1004.84-100