Σήψη και σαπίλα …

Σαπίλα στο ποδόσφαιρο είναι να γίνεται κλήρωση κυπέλλου, εν μέσω πανδημίας και να σου κάνουν ντου οι παράγοντες της τάδε ή δείνα ομάδας γιατί δεν άφησες να μπουν μέσα να δουν να τραβάς τα μπαλάκια. Μιλάμε για ανωμαλία όχι αστεία. Αρρώστια και σαπίλα, σήψη που δεν γιατρεύεται.

Και να σου πω κάτι. Αν τα είχαν τα κάκαλα ορισμένοι της κυβέρνησης, δεν θα είχαν κομένο το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο εδώ κι ένα χρόνο κοντά. Με διάλειμμα ενός μήνα. Θα έπαιζε κανονικά το ερασιτεχνικό μπάλα και θα είχαν κομένη τη σαπίλα των επαγγελματικών κατηγοριών. Και της Σούπερ Λιγκ.

Πού ξανακούστηκε σε οποιαδήποτε χώρα του κόσμου, από την Αφρική ως τη Νότιο Αμερική των Βαρόνων Κόκας. Και από την Ασία των εκατοντάδων στρεμάτων παπαρούνας ως τους πάγους της Αλάσκας, να διαμαρτύρεται παράγοντας γιατί δεν παρακολουθούσε από κοντά την κλήρωση.

Και τι ήθελε να κάνει εκεί; Να βάλει χέρι στα μπαλάκια. Γιατί,λέει, βάζουν ζεστά κα παγωμένα. Και ο άνθρωπος που τραβάει μπαλάκια ξέρει ποια να τραβήξει Τα παγωμένα. Και σου δίνει το ζευγάρι που θέλει. Το οποίο, λέει ο ένας αντιπρόεδρος και ο άλλος ιδιοκτήτης (:) είναι το Αρης- Ολυμπιακός. Και φαγώθηκαν να τους φέρουν κοντρα λέει. Ειναι να κουφαίνεσε.

Ο Ολυμπιακός έχει να χάσει από τον Αρη από όταν ο ήλιος είχε κέρατα. Και ο Αρης εδώ κι ένα μήνα πάει από το κακό στο χειρότερο. Σε τρία ματς με αντίπαλους του τοπ 5 έκανε μια νίκη (με ΠΑΟΚ) και τα άλλα όλα τα έχασε. Εντός έδρας και τα τέσσερα παρακαλώ. Και δεν κέρδισε άλο. Αλλά κατά τα άλλα νιώθει φαβόρα ο Αρης. Και τον κατατρέχουνε να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό. Λες και με τους άλλους θα ήτανε φαβορί…!

Τέλος πάντων, είναι σαπίλα και σήψη να κάνουνε φασαρία και χαλασμό για μία κωλοκλήρωση. Και μετά θα εχει κι άλλη κόντρα και γκρίνα και μουρμούρα για τους διαιτητές. Τον έναν δεν το θέλουμε, ο άλλος βρωμάει, ο τρίτος είναι στημένος. Και να μου θυμηθείτε, το λέω τώρα που ακόμα ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΛΕΞΗ! Θα εγείρουν κάποιοι θέμα VAR. Γιατί δεν έχει το κύπελλο στην 8άδα VAR.  Και δεν έχει σημασία αν και τι λέει η προκήρυξη. Σημασία έχεινα βρεις κάθε φορά ο καθένας κάτι να κάνει κλίμα. Ερχονται οι εκλογές (όλο έρχονται κι όλο αναβολές παίρνουν κι αυτές οι παντέρμες). Και ολοι θέλουν να έχουν ένα λόγο να κάνουν φασαρία. Κυνηγάνε τις εντυπώσεις και χεστήκανε για την μπάλα. Αλλά έτσι, δεν πας μπροστά.

*** Μεγάλη μέρα σήμερα, 63η επέτειος θλίψης της τραγωδίας του Μονάχου. Οταν η Γιουνάιτεντ έχασε τη μισή ομάδα στο δυστύχημα που σημάδεψε την ιστορία της. Και σε λίγα χρόνια, 2-3 στο πρωτάθλημα και 10 στην Ευρώπη, τα σάρωσε όλα. Πρωταθλήματα και Πρωταθλητριών πήρε η Γιουνάιτεντ που αποδεκατίστηκε με θάνατους και θρήνο στο Μόναχο. Και στην Ελλάδα, όλη η μανούρα γίνεται επειδή λείπει για ένα ματς ο Τσίτσουλας με κίτρινες που έβγαλε σκοπιμα ο ρέφερι Μήτσουλας. Ε, ρε, μάπες που πάνε χαμένες. Always rememberd.

email > info@tipsmaker.net