Σκωτσέζικο ντους …

Ballander

Γεια σας φίλοι μου,

Τετάρτη σήμερα και ξανά μέρα Champions League, όπου έχουμε άλλη μία τριαδούλα και ελπίζουμε να μην κάνουμε… Σκωτσέζικο ντους, αλλά να έχουμε για άλλη μία μέρα κέρδη.

Το Bate Borisov-Helsinki, είναι ένα πολύ περίεργο παιχνίδι, γιατί και οι δύο ομάδες, παρ’ όλο που βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού, έχουν φουλ αγωνιστική δράση, αφού τα πρωταθλήματά τους βρίσκονται σε εξέλιξη. Η Bate είναι πιο έμπειρη ομάδα στο Champions League, έχοντας στις “πλάτες” της αρκετές συμμετοχές στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, αγωνίζεται και στην έδρα της, η Helsinki δεν τρομάζει και ιδιαίτερα σαν ομάδα και έτσι δεν νομίζω πως οι Λευκορώσοι θα έχουν ιδιαίτερα προβλήματα.

Η Qarabag, βρίσκεται ιστορικά σε μία διαρκή άνοδο σαν ομάδα την τελευταία πενταετία, έχοντας συμμετοχές στους ομίλους του Europa League, ενώ πέρσι αγωνίστηκε και στους ομίλους του Champions League. Η Kukesi από την άλλη είναι μία άσημη ευρωπαϊκά ομάδα που δεν τρομάζει σε καμία περίπτωση τους Αζέρους, οι οποίοι πιστεύω θα έχουν ένα άνετο απόγευμα στην Αλβανία.

Καλή ομάδα η Rosenborg, πολύ καλύτερη όμως η Celtic, αγωνίζεται και στην έδρα της, κάτι που σημαίνει πως θα έχει το αβαντάζ, αφού μιλάμε για μία καυτή έδρα. Η Rosenborg παραμένει μία καλή Νορβηγική ομάδα, όμως δεν θυμίζει σε καμία περίπτωση την ομάδα του παρελθόντος, που έμπαινε κάθε χρόνο στους ομίλους του Champions League και διεκδούσε και την πρόκριση στην φάση των νοκ-άουτ.

email > Ballander@tipsmaker.net
DateEventPickStakeOddsProfit
25-07-2018

Bate Borisov – Helsinki
Kukesi – Qarabag
Celtic – Rosenborg

1
2
1

1004.27-100