στο βαθύ κόκκινο η Αζαξιό …

Leader

Πάμε στις βασικές επιλογές της Παρασκευής :

Hacker : Μην στοιχηματίζεται, επενδύστε !

# Άχαστη σε 6 αγώνες μεσα στο γήπεδο της η Χάβρη τρέχει 4 νίκες και 2 ισοπαλίες κινείται ανοδικά στον πίνακα θέλει να διατηρήσει το αήτητο εντός …ομάδα 3ης κατηγορίας η Κουέβι δύσκολα να σώσει την παρτίδα.

# Καλύτερη στα σημεία η Παρί προέρχεται απο 2 κολητές νίκες μεσα εξω με νίκη μπαίνει για τα καλά στο κόλπο ανόδου …στο βαθύ κόκκινο η Αζαξιό ( 7 ήττες σε 8 αγώνες ) εκτός Κορσικής κάνει τουρισμό πολλών αστέρων.

# Καθολικό φαβορί της συνάντησης η Σάμροκ σε 4 αγώνες εντός μετράει 3 νίκες και 1 ισοπαλία έχοντας μόλις 1 γκολ παθητικό …δύσκολο το έργο της Σλίγκο στο Δουβλίνο εχει τον τρίτο λόγο στην αναμέτρηση.

# Οριακά αποδεκτές οι τιμές στην Περούτζια κερδίζει τα 4 τελευταία εντός σκοράρει στον μέγιστο δυνατό βαθμό παίζει με στόχο τα πλέι οφ …υπολογίσιμος αντίπαλος η Κρεμνοέζε (5 ισοπαλίες σε 6 εξόδους) ωστόσο αγνοεί την χαρα της νίκης στα 10 τελευταία.

# Παικτική ευκαιρία ο ασος της Μποαβίστα μπροστά στο κοινό της βγάζει χαρακτήρα τρέχει 5 σερί νίκες με 1 γκολ παθητικό …ανύπαρτη επιθετικά η Τοντέλα δεν σκοράρει στα 4/5 τελευταία εκτός.

email > info@tipsmaker.net
DateEventPickStakeOddsProfit