Στοίχημα με τα Νησιά!

Asian bet

Η Σεντ Πάτρικς έχει κάνει κοιλιά προ μηνός και εδώ κι ένα 15ημερο αρχίζει να ανεβάζει πάλι στροφές. Αντιμετωπίζει δε μια Σλίγκο που κάνει μεν τρομερή σεζόν, όμως στο προηγούμενο ματς έχασε χωρίς να μπορεί να παίξει ο τιμωρημένος τότε Παρκς. Ο μακράν κορυφαίος επιθετικός και τοπ σκόρερ της. Ο οποίος επιστρέφει σήμερα. Αποφεύγουμε να ρισκάρουμε στο νικητή καθώς το γκολ/γκολ στο 2,30 παραείναι ικανοποιητικό ως απόδοση!

Η Ντάνταλκ έχει από σήμερα στον πάγκο της ξανά τον Βίνι Περθ. Τον πρώην προπονητής που θήτευσε στο πλευρό του νυν ομοσπονδιακού Στίβεν Κένι όταν αυτός έβαζε την Ντάνταλκ σε όμιλο Europa League. Και ο Περθ ακολούθησε το ίδιο μονοπάτι. Απολύθηκε άδικα πέρσι και τώρα δικαιώνεται αναλαμβάνοντας εκ νέου την τεχνική ηγεσία. Η Λόνγκφορντ είναι βάσει αποτελεσμάτων η χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος. Ακόμα κι αν η Ντάνταλκ δεν γίνει άμεσα ομάδα πρωταθλητισμού, απόψε με την ψυχολογία μακράν υπέρ της μπορεί να… τεμαχίσει την αδύναμη αντίπαλό της. Ασος και Over 2,5 στο 1,90.

Η Αγγλία και η Σκωτία έχουν παράδοση ανοιχτών ματς με μεγάλα σκορ. Αναμφίβολα μεγάλο φαβορί οι Αγγλοι απόψε είναι σε θέση να συνδυάσουν την αναγκαία για την πρόκληση νίκη με ένα ευρύ σκορ, είτε σε αυτό συμβάλλει και η φιλόδοξη Σκωτία είτε όχι. O άσος σε combo με Over 1,5 γκολ στο 1,60 άριστη επιλογή!

email > asianbet@tipsmaker.net
Date Event Pick Stake Odds Profit
18-06-2021

St Pats – Sligo
Dundalk – Longford
England – Scotland

G/G
1&O2,5
1&O1,5

100 7.00 -100