Στρατιωτικός χαιρετισμός …

Για να ξηγιόμαστε, αν θες να διαβάσεις ότι διαβάζεις παντού, αν θες μια από τα ίδια και ότι λέει ο όχλος, κακώς το ψάχνεις εδώ. Αυτιά, δεν χαϊδεύουμε. Τελεία και παύλα.

Για τους Τούρκους που χαιρέτισαν στρατιωτικά ο λόγος και την κατακραυγή που έχει πέσει να τους φάει. Παπάρια, σου λέω εγώ. Και όχι για έναν, αλλά για δύο λόγους. Σοβαρούς και που δεν επιδέχονται αμφισβήτηση από σοβαρούς ανθρώπους.

Πρώτον και κύριον. Όλοι όσοι λένε την παπάτζα τους και κατηγορούνε τους ποδοσφαιριστές της Τουρκίας, έχουνε υπόψιν τους που ζουν και μεγαλώνουνε οι οικογένειες και τα παιδιά τους; Σε τι κοινωνία, σε τι κράτος, σε τι καθεστώς; Ξέρουν αν διατάχθηκαν ή αν το επέλεξαν; Μετά το προπέρσινο κάζο με το ντεμέκ πραξικόπημα, ξέρουνε πόσες χιλιάδες έχουν στριμωχτεί σε λευκά κελιά και πόσα εξπρές του μεσονυκτίου είναι σε εξέλιξη; Τι ακριβώς φάση; Επανάσταση οι άλλοι όπως πάντα, ε; Αυτοί είσαστε ρε ορισμένοι. Επανάσταση οι άλλοι κι εμείς καυλάντι και υψηλή κριτική από τους καναπέδες και τα φέισμπου. Και όταν μας ξηλώνει το ορθό το δικό μας κράτος, τουμπεκί και yes sir. Αϊντε.

Και να σου πω και το άλλο. Γιατί ρε να μην χαιρετίσουνε στρατιωτικά; Η χώρα τους πολεμάει, τι θα κάνουνε; Θα βάλουνε μαύρα περιβραχιόνια; Η επειδή εσύ ξαφνικά έγινες Κουρδόφιλος θα γίνουνε και όλοι οι Τούρκου για να κάνουνε τζάμπα μαγκιά στο Σουλτάνο; Αν έχει δίκιο η Τουρκία που εισβάλει στα σύνορα με τη Συρία και κοπανάει Κούρδους; Ε, σε αντίθεση με το μέσο Έλληνα ξερόλα θα σου πω πως ΔΕΝ ξέρω. είναι κατάπτυστοι και για κρέμασμα για τα χτυπήματά κατά αμάχων, αλλά στο γενικό κάδρο και το ερώτημα “έκαναν καλά που εισέβαλαν στη Συρία;” ο σοβαρός θα σου απαντήσει ΔΕΝ ΞΕΡΩ. Εκτός αν ξέρει. Και το 99,9% των Ελλήνων, μεγάλε μου, απλά ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ!

Δεν ξέρει ούτε τι ζούνε εκεί κάτω οι άνθρωποι, εκατέρωθεν των συνόρων. και εντός Τουρκία και εντός Συρίας. Ξέρεις αν σφάζονται; Αν πεινάνε, Αν βιάζονται; Από ποιους και γιατί; Ξέρεις; ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ. Τότε πως ξέρεις ότι κακώς εισέβαλε η τάδε χώρα στη δείνα και θέλουνε παλούκωμα οι παίκτες που χαιρέτισαν στρατιωτικά επειδή τα αδέλφια και ξαδέλφια και οι μπαμπάδες τους πολεμάνε εκεί κάτω τώρα; Απλά δεν το ξέρεις, αλλά έχεις άποψη επειδή το είδες γραμμένο στα σόσηαλ μήντια. Όπως έχεις άποψη και για σεισμούς, για πολιτική, για προπονητική, για οικονομία και περιβαλλοντική προστασία, για διάστημα και για ωκεανούς. Για τα πάντα. Εσυ δεν είσαι άνθρωπος. Εγκυκλοπαίδεια είσαι…

  1. ps. Όταν χαιρετάει ο Τούρκος στρατιωτικά διότι οι φαντάροι του πολεμάνε, είναι εθνικισμός και ου ρε αλήτες κωλότουρκοι. Όταν διαδηλώνουν οι Έλληνες “η Μακεδονία είναι μόνο Ελληνική και πάμε να προσαρτήσουμε τα εδάφη” είναι Τετάρτη απόγευμα και “πω πω μεγαλείο διαδήλωση ρε μάνγκα μου”. Ετσι;
email > info@tipsmaker.net