Τα φαβορί τον πρώτο λόγο …

Ballander

Γεια σας φίλοι μου,

Δεύτερη συνεχόμενη μεσοβδόμαδη αγωνιστική μέρα για την Premier League, με τρία ενδιαφέροντα παιχνίδια, να ξεχωρίζουν και σήμερα, με τα φαβορί να έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη.

Λίβερπουλ – Λέστερ με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις* και live alerts.

Η Bournemouth υποδέχεται την Chelsea με τους φιλοξενούμενους, να έχουν το πλεονέκτημα για τη νίκη, αφού σίγουρα είναι ποιοτικότερη ομάδα, από τους γηπεδούχους και παρά τη νίκη της Bournemouth απέναντι στην West Ham, δε νομίζω πως θα μπορέσει να ανταγωνιστεί την ομάδα του Maurizio Sari.

Μπορεί η Tottenham να μην είναι και στα… καλύτερά της, όμως είναι η ώρα να αντιδράσει, καθώς το γεγονός πως αγωνίζεται μπροστά στον κόσμο της, θα προσπαθήσει μπροστά στο κοινό της να αποδείξει πως παρά τους δύο αποκλεισμούς στα κύπελλα, είναι εδώ και μπορεί να περάσει στο Champions League της επόμενης σεζόν.

Η πρωτοπόρος Liverpool υποδέχεται την Leicester, η οποία και πάλι δείχνει να βρίσκεται σε μεταβατική περίοδο, ενώ η Liverpool παρά την ήττα από την Manchester City, δείχνει πως δεν έχει επηρεαστεί καθόλου και συνεχίζει ακάθεκτη. Με βάση βέβαια πως στα προηγούμενα παιχνίδια των δύο ομάδων πάντα υπήρχαν πολλά γκολ οι γηπεδούχοι αναμένεται να πάρουν τη νίκη και μάλιστα εύκολα.

email > Ballander@tipsmaker.net
Date Event Pick Stake Odds Profit
30-01-2019

Bournemouth – Chelsea
Tottenham – Watford
Liverpool – Leicester

2
1
1 & Over 2.5

100 4.70 -100