τα γκολ παίζουν δυνατά …

Hacker

Παγκόσμιο Κύπελλο …φάση των ομίλων :

# Ανοικτό σε καθε αποτέλεσμα το Ουρουγουάη-Ρωσία σωστά μοιρασμένο το σετ αποδόσεων αμφότερες εχουν καθαρίσει την πρόκριση στην φάση των «16» θα ψάξουν την νίκη για λόγους πρωτιάς … δεδομένου οτι παίζουν νωρίς και δεν θα ξέρουν πως θα εξελιχθεί ο 2ος όμιλος με τον οποίο διασταυρώνονται στον επόμενο γύρο τα γκολ παίζουν δυνατά και πληρώνουν ακριβά.

# Χωρίς σκοπιμότητες και βαθμολογικό κίνητρο το Σαουδική Αραβία-Αίγυπτος αγκαλιά θα αποχωρήσουν απο την διοργάνωση και με ψηλά το κεφάλι …δύσκολα θα προκύψει νικητής να σκοράρουν αμφότερες μίνιμουμ απο ενα γκολ στην αναμέτρηση.

# Καθαρή νίκη με διαφορά τερμάτων θέλει η Ισπανία ως κάλυψη για τις πιθανές ισοβαθμίες …εκτος συγκλονιστικού απροόπτου το Μαρόκο θα κείσει τις υποχρεώσεις του στην διοργάνωση με μηδέν βαθμούς και χωρίς να σκοράρει. Ξερό over 2,5

# Μονόδρομος η νίκη για το Ιραν παίζει τα ρεστα του θα αναγκαστεί να ρισκάρει … απο θέση ισχύος η Πορτογαλία -προκρίνεται με ισοπαλία- διεκδικεί επι ισοις οροις την πρωτιά στον όμιλο αρκεί να φέρει καλύτερο αποτέλεσμα απο την Ισπανία.

email > Hacker@tipsmaker.net
DateEventPickStakeOddsProfit
25-06-2018

Uruguay – Russia
Spain – Morocco
Iran – Portugal

goal / goal
1 & over 2,5
2

1006.49-100