Τελειώνει το clean sheet για Liverpool …

Ballander

Γεια σας φίλοι μου,

Συνεχίζονται οι «μάχες» σε Αγγλία και Σκωτία, όπου πραγματοποιούνται ενδιαφέροντα παιχνίδια για άλλο ένα Σαββατοκύριακο, με το Leicester-Liverpool, να ξεχωρίζει την σημερινή μέρα, από τα παιχνίδια μας.

Αμφίρροπο παιχνίδι το Leicester-Liverpool, όπου πιστεύω πως θα έχει γκολ, από τις δύο ομάδες, γι’ αυτό και πιστεύω πως το Over 2,5 είναι πολύ πιθανό να πραγματοποιηθεί. Όσον αφορά το νικητή; Άγνωστο.

Πολύ κλειστό παιχνίδι το West Ham-Wolves. Οι «λύκοι», έχουν ψυχολογία, από την ισοπαλία, απέναντι στην Manchester City, όμως και η West Ham αγωνίζεται μπροστά στο κοινό της, κάτι που σημαίνει πως θα το παλέψει, με την ισοπαλία στο ημίχρονο τουλάχιστον, να είναι το αποτέλεσμα που συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες.

Η Manchester City προβλέπεται να ξεσπάσει απέναντι στην Newcastle, μέσα στο Etihad, μετά την «γκέλα» με την Wolves και εφόσον οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις δεν ξεκινάνε ακόμα, πιστεύω πως θα «καθαρίσει» το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο.

Στην Σκωτία η Aberdeen έχει την παράδοση απέναντι στην Kilmarnock. Χαρακτηριστικό είναι πως οι γηπεδούχοι έχουν στα τελευταία έξι ματς, τέσσερις νίκες, ενώ δύο παιχνίδια έληξαν χωρίς νικητή, με την τελευταία νίκη της Kilmarnock να είναι το 2012.

Η Livngston είναι νεοφώτιστη στην κατηγορία και είναι προφανές πως ακόμα ψάχνει τα πατήματά της, στην σεζόν που διανύουμε. Αντιθέτω η Hibbernian, έχει ξεκινήσει πάρα πολύ δυνατά την χρονιά και είναι από τις λίγες ομάδες που είναι αήττητες, μέχρι στιγμής, μετά την ολοκλήρωση των τριών πρώτων αγώνων και πιστεύω πως εύκολα ή δύσκολα θα φύγει με τη νίκη, από την έδρα της Livingston.

Η Hearts έχει ξεκινήσει φουριόζα την φετινή σεζόν και έχει καταφέρει να κάνει το τρία στα τρία, μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα της Premiership. Αντίπαλός της αυτή την φορά η Saint Miren. Μία ομάδα, όπου είναι νεοφώτιστη, την αντιμετωπίζει στην έδρα της με τον κόσμο της Hearts να είναι κάτι παραπάνω από ενθουσιασμένος, καθώς πιστεύουν πως η ομάδα τους, ίσως καταφέρει να κάνει το… θαύμα.

email > Ballander@tipsmaker.net
DateEventPickStakeOddsProfit
02-09-2018

Leicester – Liverpool
West Ham – Wolves
Man. City – Newcastle

O 2.5
X 1st half
1/1

1005.13-100
01-09-2018

Aberdeen – Kilmarnock
Livingston – Hibbernian
Hearts – Saint Mirren

1
2
1

1005.09-100