Τελος στο αρνητικό σερί…

Hacker

Στο κάδρο είχαμε την Ιταλία 10 μέρες πριν την έναρξη του Euro πρώτοι τα είπαμε και τα γράψαμε … μετά την Τουρκία στο καναβατσο και η Ελβετία πλασματικό το σκορ έπρεπε να είχε τελειώσει 5-0.

Πάμε στο check in :

# 6η συνεχόμενη ήττα για την Ουκρανία έβγαλε αντίδραση στο ματς με την Ολλανδία κατάφερε να σκοράρει 2 φορές, ευκαιρία να βάλει τελος στο αρνητικό σερί… άπειρο σύνολο η Β. Μακεδονία δύσκολα να απειλησει θα κλείσει με ήττες στην διοργάνωση.

# Ξεπέρασε το σοκ με τον Ερικσεν η Δανία -στο καπάκι έχασε από την Φινλανδία- θα επιχειρήσει να μπει στο κλίμα της διοργάνωσης… επιδειξη δύναμης έκανε το Βέλγιο κόντρα στην Ρωσία (3-0) μετράει 40 γκολ ενεργητικό στα προκριματικά με 15 διαφορετικούς σκόρερ.

# Με over στοιχεία το Ολλανδία & Αυστρία εκ πρώτης παραπέμπει σε υψηλό δείκτη τερματων… δυνατό στατιστικό τα 3 γκολ ενεργητικο στα 7 πιο πρόσφατα ( 4.3 γκολ μ.ο ) τεκμηριωνουν το over 2.5

# Έδειξαν καλο πρόσωπο στο ξεκίνημα της σεζόν Ατλετικο Γ. & Φορταλεζα ( από 3 και 2 νίκες έκαστος ) σκοράρουν σε ικανοποιητικό τέμπο δεν δέχονται εύκολα το γκολ. Ξερό και καλοπληρωμενο under.

email > Hacker@tipsmaker.net
Date Event Pick Stake Odds Profit
17-06-2021

Ukraine – N. Macedonia
Denmark – Belgium
Netherlands – Austria

1
T 2-3
goal / goal

100 6.25 -100