Θα ξεσπάσει η City …

Ballander

Γεια σας φίλοι μου,

Άλλη μία αγωνιστική σε Αγγλία και Σκωτία με το παιχνίδι Manchester City-Everton να ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα, με τους γηπεδούχους να θέλουν να επανέλθουν στις επιτυχίες, μετά την ήττα από την Chelsea.

Η Manchester City ευελπιστώ πως μετά την ήττα της από την Chelsea την προηγούμενη αγωνιστική θα βάλει τα δυνατά της, για να επιστρέψει στις νίκες και δεν θέλει με τίποτα να σκεφτεί το ενδεχόμενο, να ηττηθεί και σε περίπτωση νίκης της Liverpool να μείνει και άλλο πίσω στην βαθμολογία. Επίσης θα έχει και την βοήθεια του κόσμου της σε αυτό το παιχνίδι, ενώ σημαντικό ρόλο θα παίξει και το τέλος των ομίλων του Champions League, αφού οι γηπεδούχοι δεν θα έχουν και δεύτερο… μπελά στο μυαλό τους.

Δεν βρίσκω λόγο η Tottenham να μην κερδίσει την Burnley, αλλά επειδή με αυτή την ομάδα ποτέ δεν βγάζει κανείς άκρη, θα προτιμήσω το over 2.5, που είναι σίγουρο, πάρα κάποιο συνδυαστικό στοίχημα, υπέρ των γηπεδούχων. Πάντως ότι θα μπούνε έστω τρία γκολ, μοιάζει σχεδόν σίγουρο.

Το παιχνίδι ανάμεσα στην Watford και την Cardiff είναι σίγουρα ένα περίεργο ματς, όμως οι γηπεδούχοι είναι σίγουρα καλύτερη ομάδα από τους φιλοξενούμενους, όμως αυτό πρέπει να αποδειχθεί και στο γήπεδο, αφού στα τελευταία παιχνίδια, η Watford δεν πηγαίνει και τόσο καλά, όμως πιστεύω πως αυτό το παιχνίδι θα καταφέρει να το πάρει.

Στο St. Johnstone-Motherwell πιστεύω πως οι γηπεδούχοι, έχουν τον πρώτο λόγο καο λόγω έδρας, αλλά κυρίως λόγω της σταθερότητας που έχει σαν ομάδα, αφού στα τελευταία πέντε παιχνίδια έχει τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες, ενώ η Motherwell έχει στα αντίστοιχα παιχνίδια μία νίκη, μία ισοπαλία και τρεις ήττες.

Στο Kilmarnock-Dundee οι δύο ομάδες έχουν τεράστια διαφορά ποιότητας, κάτι που το δείχνει και η βαθμολογία, αφού τις δύο ομάδες τις χωρίζουν οκτώ θέσεις και σε συνδυασμό, ότι η Kilmarnock αγωνίζεται στην έδρα της δεν βρίσκω και τον λόγο να “σκοντάψει”.

Το ίδιο με το προηγούμενο παιχνίδι ισχύει και στο St. Mirren-Aberdeen. Μπορεί οι φιλοξενούμενοι να μην είναι η ομάδα που ήταν στην αρχή της σεζόν, όμως σίγουρα είναι καλύτερη από την St Mirren, η οποία λογικά θα αποχαιρετήσει την κατηγορία σχετικά εύκολα και γρήγορα.

email > Ballander@tipsmaker.net
Date Event Pick Stake Odds Profit
15-12-2018

Man. City – Everton
Tottenham – Burnley
Watford – Cardiff

1 & Over 3.5
Over 2.5
1

100 4.92 -100
15-12-2018

St. Johnstone – Motherwell
Kilmarnock – Dundee
St. Mirren – Aberdeen

1
1
2

100 5.33 -100