Θα ξεσπάσει η City …

Ballander

Γεια σας φίλοι μου,

Τρίτη αγωνιστική στην Αγγλία και η Manchester City αναμένεται να ξεσπάσει.

Μπορεί η Bournemouth και η Manchester City να έχουν ίσους βαθμούς στις πρώτες δύο αγωνιστικές, όμως είναι δεδομένο πως η Manchester City είναι πολύ πιο δυνατή ομάδα και μαζί με την Liverpool θα διεκδικήσουν και φέτος το πρωτάθλημα. Ίσως, είναι πιο δύσκολο το over 3.5 αλλά πιστεύω πως η Bournemouth θα σκοράρει έστω και ένα γκολ, αλλά νικητές στο φινάλε θα είναι οι φιλοξενούμενοι.

Νομίζω ο καθένας μας πιστεύει πως υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί σε αυτό το παιχνίδι και αυτή είναι η Tottenham. Σίγουρα το γεγονός πως αγωνίζεται εντός έδρας και με οδηγό το παιχνίδι της πρεμιέρας, όπου νίκησε την Aston Villa με 3-1, έχει το απόλυτο πλεονέκτημα για τη νίκη και μάλιστα μια ευρεία νίκη, για αυτό και πάμε με το 1 & over 2.5.

Η Burnley στο ξεκίνημα έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία, αφού κέρδισε με 3-0 την Southampton και έχασε με 2-1 από την Arsenal εκτός έδρας. Από την άλλη η Wolves με δύο ισοπαλίες αναμένεται να μπει φοβισμένα, οπότε η μια ομάδα θα εξουδετερώσει την άλλη και το under 2.5 είναι αρκετά πιθανό να βγει.

email > Ballander@tipsmaker.net
DateEventPickStakeOddsProfit
25-08-2019

Bournemouth – Man. C.
Tottenham – Newcastle
Wolves – Burnley

2 & O 2.5
1 & O. 3.5
Under 2.5

1005.77-100