Θέατρο του παραλόγου !

Καλά ρε πώς γίνετε; Μπας και είμαστε ανεπίδεκτοι μαθήσεως; Μπας και δεν ξέρουμε τι μας γίνετε ή μήπως πάλι μοιάζουμε με κακέκτυπο κράτους, με ρημαδιό στη χείριστη μορφή του; Μάλλον αυτό –το τελευταίο– πρέπει να συμβαίνει αφού όποια πέτρα κι αν σηκώσεις, βρώμα, δυσωδία και διαφθορά «αναδύονται»!

Είδηση πρώτου μεγέθους

Εκτίμηση που αποτυπώνει πέρα για πέρα την ελληνική ποδοσφαιρική πραγματικότητα και την κατάντια αυτού του τόπου! Εκτίμηση που δεν έχει να κάνει με τα όσα συντελούνται στον «μαγικό» (κατά τ’ άλλα) κόσμο του ποδοσφαίρου, αλλά και σε κάθε φάση του πολιτικο-κοινωνικο-αθλητικού μας γίγνεσθαι.

Είναι χαρακτηριστικό της σήψης και της σαπίλας, ότι δεν υπάρχει άλλη χώρα της ανεπτυγμένης Ευρώπης που να αποτελεί είδηση πρώτου μεγέθους το ξεφτιλέ-ολέ θέμα να συναντιούνται ο υπουργός αθλητισμού με τους μεγαλοτσιφλικάδες του ποδοσφαίρου για να τους βάλει σε σειρά, να σταματήσουν να βιάζουν παρά φύσιν το έρημο παιχνίδι! Τρομερό!

Και παρόλα αυτά, όχι μόνο δεν πάνε να δουν τι θα κάνουν τα τσακαλάκια, αλλά δυναμιτίζουν τη σύσκεψη με απαξία ο ένας, με δηλώσεις και ανακοινώσεις κατά της ομοσπονδίας ο άλλος. Τι ξεφτίλα ρε; Κλείστε το ρημάδι αν δεν μπορείτε ρε. Απίθανο! Ούτε οι ΦΙΦΟΥΕΦΕΣ και οι επιτροπές εξομάλυνσης δεν το έκαναν ζάφτι το κόλπο και θυμήσου το, τώρα που κανείς δεν το συζητά, τώρα που είναι στο μουγγό και δεν ακούγεται κουρνιαχτός, ΠΑΜΕ ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΓΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ GREXIT! Για να μην θρηνήσουμε θύματα σε γήπεδο, για κανέναν άλλο λόγο!

Δύσμοιρο ελληνικό ποδόσφαιρο

Για ακόμα μια φορά γινόμαστε στο ίδιο έργο θεατές και για ακόμα μια φορά η αντιπολίτευση ανεβάζει τους τόνους και ρίχνει λάδι στη φωτιά, με ανακοινώσεις και κόντρα ξυράφι, άσχετα αν καταγγέλλει όλα όσα της προσάπτουν επί χρόνια όλοι οι άλλοι, αλλά τα απορρίπτει και δεν τα δέχεται! Θέατρο του παραλόγου και φαύλος κύκλος.

Η ιστορία λοιπόν επαναλαμβάνεται, με κόντρα πρωταγωνιστές, αλλά το ίδιο έργο. Και μένει να δούμε την πλοκή, την εξέλιξη και την κατάληξη που θα έχει ο νέος κύκλος του πολύκροτου σίριαλ με πρωταγωνιστή το δύσμοιρο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Όλοι δηλώνουν έτοιμοι και αποφασισμένοι, το πλήθος (ο κόσμος) ωρύεται και ζητά κεφαλές επί πίνακι και ρίχνουν δικαίως και τον Τύπο στην πυρά! Το Τύπο που αποτελεί όχι ενημερωτικό εργαλείο πια, αλλά τροφή μίσους οπαδικής στρατιάς. Ανάλογα τη φυλλάδα και το χρώμα της φανέλας βεβαίως!

Εδώ είμαστε και εδώ θα είσαστε, να δούμε την κατάληξη αυτής της ιστορίας που ανοίγεται. Για μια φορά θα φανεί πως η πολιτεία και οι ομάδες νοιάζονται για το προϊόν και θέλουν το καλό του ποδοσφαίρου; Η απλά εύχονται και παλεύουν για το κακό του αντίπαλου;…

email > info@tipsmaker.net