Tipsmaker …νεα έκδοση.

Η αγάπη μας για τον αθλητισμό μας ώθησε στη δημιουργία μίας επαγγελματικής ιστοσελίδας η οποία έχει ως στόχο να φιλοξενεί τον παίκτη πολλές ώρες προσφέροντας του τα πάντα γύρω από το αγαπημένο του σπορ. Πρόκειται για ένα επαγγελματικό site προγνωστικών που δημιουργήθηκε το 2008 εργαλείο στα χέρια του χρήστη -παίκτη το οποίο ξεκίνησε με αποκλειστικό αντικείμενο το ποδοσφαιρικό στοίχημα.

Μετά από 10 χρόνια παρουσίας στον χώρο, παρότι δεν ψάχναμε την αλλαγή, μας την επιβάλλατε εσείς. Ζητήσατε το Τipsmaker v2 και το έχετε στις οθόνες σας. Οι αλλαγές; Ξεκάθαρες. Τα πάντα και οι πάντες αξιολογούνται. Όλα τα προτεινόμενα σημεία που ανεβαίνουν στο site συνοδεύονται από πλατφόρμα στατιστικών στοιχείων με πίνακες και σχεδιαγράμματα. Βαθμολογείται ο κάθε tipster ξεχωριστά και κατατάσεται αναλόγως. Το panel απαρτίζουν άτομα συγκροτημένα-ειδικευμένα που εχουν άμεση σχέση με το αντικείμενο.

Leader : επιμελητής και συντάκτης κεντρικής σελίδας. Hacker : επικεφαλής και συντονιστής του site, υπεύθυνος του Daily Match η βιτρίνα της σελίδας μας. Dealer : ταλέντο με αντικείμενο κυρίως το ελληνικό πρωτάθλημα αλλά και τα πρωτοκλασάτα ευρωπαϊκά. Master : ευφυής tipster άριστος γνώστης όλων των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων. Ballander : πλεον αρμόδιος σε ότι αφορά αποκλειστικά ομάδες από το Ηνωμένο Βασίλειο. Bomber : σε ρόλο ναρκαλιευτή προσπαθεί να ανιχνεύσει τις εκπλήξεις που κρύβει το κουπόνι προσφέροντας αδρά κέρδη. Asian Bet : ξεψαχνίζει τις ασιατικές αγορές για να σας προσφέρει τις καλύτερες επιλογές και τις αποδόσεις που έχουν αξία.

Η ιστοσελίδα μας περιλαμβάνει εκτός από τους 6 αρθρογράφους-tipsters και τις στήλες με τα μονά αποδεκτά. Καθημερινά μπορείτε να σπεύσετε σε αυτό που η ομάδα του Tipsmaker θεωρεί ως την πλέον ενδιαφέρουσα επιλογή της ημέρας, το Daily match, στήλη που υπενθυμίζουμε πως είχε επιβεβαίωση πάνω από 70% στην πρώτη version του Tipsmaker. Και το 70% στο στοίχημα δεν είναι επιτυχία! ΕΙΝΑΙ ΚΛΟΠΗ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΜΠΟΥΚ!

Τις στήλες με τα μονά αποδεκτά στα Daily συμπληρώνουν GG/NG τα U/O καθώς και το Best of the Day εκει οπου ανεβαίνουν τα κορυφαία tips της ημέρας !

Επίσης το Tipsmaker  «εκπέμπει» και στην αγγλική γλώσσα δίνοντας την ευκαιρία στην παγκόσμια διαδικτυακή κοινότητα να γνωρίσει τη δουλειά που γίνεται σε καθημερινή βαση και το αίσθημα ευθύνης όλων των συντελεστών.

Φυσικά δεν μπορούσαμε να μην συμπεριλάβουμε στη νέα έκδοση και το τρομερό Live Score με άμεση και έγκυρη ενημέρωση για κάθε γκολ σε όλες τις γωνίες του πλανήτη. Πρωταρχικής σημασίας υπηρεσία μέσα από την οποία άπαντες μπορούν να ενημερώνονται -εκτος απο την live εξέλιξη των αγώνων του στοιχήματος- για στατιστικά στοιχεία, σύγκριση αποδόσεων και όλα τα δεδομένα που χρησιμεύουν στην κριτική του αξιολόγηση και εν τέλει στην επιλογή των αγώνων για το παρολί του. Η υπηρεσία υπόκειται σε συνεχή refresh ώστε να παρακολουθείται το «χρηματιστήριο» των αποδόσεων.

Στο Free Kick θα βρεις ότι πιο ενδιαφέρον έχει να σου προσφέρει η ομάδα μας αναγνωστικά. Όχι απαραίτητα πρόταση, αυτή βγαίνει αν διαβάσεις πίσω από τις γραμμές. Αλλά ένα πολύ ουσιαστικό ελεύθερο κείμενο που επεξηγεί, αναλύει, στοιχειοθετεί πράγματα και καταστάσεις που είναι δυνατόν να επηρεάσουν την κρίση του παίκτη.

Betadvisor κορυφαίο στοιχηματικό εργαλείο παγκόσμια εταιρεία συμβούλων στοιχήματος και όχι μόνο, το intro της στο νέο tipsmaker, ένα πλήθος έμπειρων παικτών συμβουλεύει και νουθετεί τον μέσο επισκέπτη με αναλύσεις τζόγου στη στήλη Casino.

Τέλος προς γνώση και συμμόρφωση να ενημερώσω το κοινό ότι αυτό το Σ/Κ σηματοδοτεί και το ξεκίνημα της νεας στοιχηματικής σεζόν …οπερ σημαίνει ότι ΜΗΔΕΝΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΤΟΥ ΣΑΙΤ και ξεκινάμε από την αρχή.

email > info@tipsmaker.net