Το πλεονέκτημα οι έδρες …

Ballander

Γεια σας φίλοι μου,

Και σήμερα υπάρχει συνδυασμός στις προτάσεις μας, αφού υπάρχουν δύο παιχνίδια της Premier League και ένα παιχνίδι της League 1.

Η Watford υποδέχεται την Southampton. Η Southampton δεν έχει σωθεί και μαθηματικά, αλλά πλέον είναι δύσκολο να συμβεί αυτό, ενώ η Watford έχει αρκετές πιθανότητες να πάρει μια ευρωπαϊκή θέση, αφού βρίσκεται και αυτή, μέσα στον… χαμό που γίνεται για την κατάκτηση της έβδομης θέσης και πιστεύω πως και με την βοήθεια των οπαδών τους, αλλά και σαν ομάδα είναι καλύτερη έχει πλεονέκτημα και θα πάρει τη νίκη.

Η Tottenham υποδέχεται την Brighton. Σε μια εξαιρετική πορεία που πραγματοποιεί η Tottenham την φετινή σεζόν βρίσκεται κόντρα σε μια ομάδα που μπορεί να «καίγεται» για τη νίκη, λόγω της παραμονής της στην κατηγορία, όμως είναι πολύ καλύτερη ομάδα και με τον «αέρα» του νέου της γηπέδου, θα καταφέρει να πάρει τη νίκη και με διαφορά γκολ.

Η Luton υποδέχεται την Wimblendon. Σε αυτό το παιχνίδι υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί, αφού η Luton είναι πολύ καλύτερη ομάδα και θέλει τη νίκη, για να φτάσει ακόμη πιο κοντά στην άνοδο και παρά το γεγονός πως και η Wimblendon, θέλει τη νίκη, τσην προσπάθειά της να παραμείνει στην κατηγορία, πιστεύω πως η Luton θα κερδίσει και μάλιστα εύκολα.

email > Ballander@tipsmaker.net
DateEventPickStakeOddsProfit
23-04-2019

Watford – Southampton
Tottenham – Brighton
Luton – Wimblendon

1
1 & O 2.5
1 & O 2.5

1008.62-100