Το πλεονέκτημα της έδρας …

Ballander

Γεια σας φίλοι μου,

Συνήθως μεσοβδόμαδα δεν υπάρχει Premier League μέσα στην εβδομάδα, όμως αυτή την εβδομάδα κενό έχει και η Championship, με αποτέλεσμα σήμερα, Τρίτη να ασχοληθούμε με την League 1 της Αγγλίας.

Κάνε παιχνίδι με προσφορά ημέρας* στην League 1 ! 

Η δεύτερη της βαθμολογίας Burnsley υποδέχεται στην έδρα της την Burton. Οι γηπεδούχοι είναι πολύ καλοί τις τελευταίες εβδομάδες, όπου έχουν στα τελευταία πέντε παιχνίδια τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία. Η Barton από την άλλη είναι και αυτή αήττητη στα τελευταία πέντε παιχνίδια, όμως με τέσσερις ισοπαλίες και μια νίκη. Πιστεύω πως οι γηπεδούχοι είναι καλύτερη ομάδα και θα έχει και τον κόσμο της μαζί για τη νίκη.

Ντέρμπι παραμονής για Rochdale και Wimblendon, με τους γηπεδούχους να έχουν το πλεονέκτημα, αφού είναι καλύτερη ομάδα, με τους φιλοξενούμενους, να είναι σε πολύ δύσκολη βαθμολογική θέση. Επίσης κέρδισαν την προηγούμενη αγωνιστική, κάτι που δε νομίζω πως μπορεί να ξαναγίνει, με την Rochdale να έχει και το πλεονέκτημα της έδρας.

Στο παιχνίδι ανάμεσα στην Portsmouth και την Bristol Rovers, νομίζω δεν χωράει και ιδιαίτερης ανάλυσης. Οι γηπεδούχοι πέρα του ότι παίζουν εντός, είναι τρίτοι, ενώ οι φιλοξενούμενοι 20οι. Χαρακτηριστικό είναι πως η Portsmouth έχει σχεδόν τους διπλάσιους βαθμούς (60-33) οπότε δε νομίζω πως η Bristol έχει πολλές ελπίδες, να πάρει κάτι θετικό.

email > Ballander@tipsmaker.net
DateEventPickStakeOddsProfit
19-02-2019

Barnsley – Burton
Rochdale – Wimblendon
Portsmouth – Bristol R.

1
1
1

1006.00-100