Το σηκώνει η Celtic …( ΤΑΜΕΙΟ – 8,93 )

Ballander

Γεια σας φίλοι μου,

Μια… ανάσα πλέον από την ολοκλήρωση της σεζόν με την Celtic να χρειάζεται μόλις έναν πόντο, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η Bournemouth υποδέχεται την Tottenham. Αδιάφορη βαθμολογικά η Bournemouth έχοντας εκπληρώσει τον μεγάλο της στόχο που ήταν η παραμονή, θα αγωνιστεί χωρίς αγωνιστικό κίνητρο, έχοντας απέναντί της μια ομάδα που με νίκη «κλειδώνει» την είσοδό της στο Champions League για τη νέα αγωνιστική περίοδο, ενώ φυσικά είναι και καλύτερη ομάδα από τους γηπεδούχους.

Η West Ham υποδέχεται την Southampton. Αδιάφορες και οι δύο ομάδες χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον, με τους φιλοξενούμενους να σώζεται και μαθηματικά την προηγούμενη αγωνιστική, ενώ και η West Ham δεν κυνηγάει κάτι, οπότε το πιθανότερο είναι να δούμε πολλά γκολ, όπως δηλαδή και στο West Ham-Leicester.

Η Wolves υποδέχεται την Fulham. Και εδώ υπάρχει μονόπλευρο ενδιαφέρον και αυτό είναι για τους γηπεδούχους, οι οποίοι με νίκη «κλειδώνουν» 99% την έβδομη θέση και θα περιμένουν να δουν τι θα γίνει στο FA Cup και αν θα αγωνιστούν στο Europa League την επόμενη σεζόν. Από την άλλη η Fulham δεν διεκδικεί κάτι και σε συνδυασμό με το γεγονός πως είναι ήδη υποβιβασμένη και μαθηματικά και αγωνίζεται εκτός έδρας, η Wolves γίνεται το απόλυτο φαβορί για τη νίκη.

Η Aberdeen υποδέχεται την Celtic. Πολύ μεγάλο παιχνίδι με τις δύο ομάδες να θέλουν τους βαθμούς για διαφορετικούς λόγους ο καθένας, αφού η Aberdeen θέλει νίκη, για να είναι μέσα στην τριάδα, ότι και να γίνει, ενώ η Celtic εάν κερδίσει ή φέρει ισοπαλία είναι πρωταθλήτρια, οπότε πιστεύω πως η Celtic, αφού είναι καλύτερη ομάδα θα καταφέρει να πάρει τη νίκη.

Η Hearts υποδέχεται την Kilmarnock. Η Hearts είναι βαθμολογικά εντελώς αδιάφορη, αφού πλέον έχει χαθεί και ο στόχος της τριάδας, ενώ η Kilmarnock από την άλλη σε περίπτωση δικής της νίκης και ήττας της Aberdeen, την «πιάνει» στην Τρίτη θέση που οδηγεί στο Europa League της νέας περιόδου.

Η Dundee υποδέχεται την Hamilton. Παιχνίδι με μονόπλευρο ενδιαφέρον, αφού η Dundee μπορεί να μην έχει υποβιβαστεί και μαθηματικά, όμως δεν είναι μυστικό πως οι άνθρωποί της σχεδιάζουν τη νέα χρονιά από τώρα. Από την άλλη η Hamilton θέλει τη νίκη, για να παραμείνει πάνω από την θέση που οδηγεί στα Play-Out.

email > Ballander@tipsmaker.net
DateEventPickStakeOddsProfit
04-05-2019

Bournemouth – Tottenham
West Ham – Southampton
Wolves – Fulham

2
Over 2.5
1

1004.59-100
04-05-2019

Aberdeen – Celtic
Hearts – Kilmarnock
Dundee – Hamilton

Χ2
2
2

1008.93+793