Τριάδα x8,5 τα λεφτά της!

Asian bet

Η Τουρκία σκοράρει και δέχεται γκολ με ευχέρεια, είναι η χαρά του Over 2,5 και του αμφίσκορου εδώ και καιρό. Με τελευταίο δείγμα το 4-2 με την πάντα δυνατή Ολλανδία προ ημερών. Η αποψινή της αντίπαλος, η Νορβηγία, έχει Χάαλαντ και άμυνα που εύκολα παραβιάζεται. Στο μεταξύ τους ματς (στο ουδέτερο της Μάλαγας) όλα δείχνουν εύκολα ή δύσκολα Goal και Over 2,5. Στο 2,32.

Λίγο έλειψε να την πατήσει το Βέλγιο με την Ουαλία, αναγκάστηκε να πατήσει γκάζι και να το γυρίσει, αλλά τελικά πήρε τη νίκη 3-1. Σήμερα στην Τσεχία ξέρουν όλοι πόσο δυσκολότερο καθήκον έχουν να φέρουν εις πέρας και θα είναι απείρως πιο συγκεντρωμένοι. Και αυτή η φουρνιά Βέλγων όταν είναι σοβαροί και συγκεντρωμένοι, είναι κίνδυνος θάνατος. Στο 1,87 το διπλό.

Η Ιρλανδία έχει πολλά προβλήματα και απουσίες, ενώ το ρόστερ της δεν είναι το ποιοτικότερο που θα ήθελαν οι φίλοι της ομάδας. Κόντρα στο Λουξεμβούργο εντός, όμως, είναι αδιαμφισβήτητο φαβορί για νίκη. Χωρίς τρομερή επίθεση όμως,. Τα 2-3 γκολ είναι πιθανότατη έκβαση. Στο 1,95.

email > asianbet@tipsmaker.net
Date Event Pick Stake Odds Profit
27-03-2021

Norway – Turkey
Czechia – Belgium
Rep. Ireland – Luxemburg

G/G&O2,5
2
2-3 Goal

100 8.45 -100