Τριάδα για φαβορί

Asian bet

Η Σάμροκ είναι δύο κλάσεις ανώτερη της Ντέρι και μετά από δύο ισοπαλίες σε τρεις αγώνες καίγεται για βαθμούς, μην της ξεφύγει η κατάσταση και κυνηγά την βαθμολογία. Το διπλό στο 1,60 μοιάζει χαμηλό αλλά είναι απόλυτα δίκαιο, δεν έχουν σχέση ως ομάδες, θα είναι τεράστια έκπληξη αν δεν κερδίσει η Σάμροκ.

Η Μπάγερν έχασε από την Παρί 2-3 στο Μόναχο αλλά αν υπάρχει έστω και ένας να πιστεύει ότι θα παρατήσει το ματς και πάει τέλειωσε αποκλείστηκε, ας κλείσει τον υπολογιστή και μην ασχοληθεί ξανά με την μπάλα ούτε και να ξαναπαίξει στοίχημα, πετάει τα λεφτά του. Η Μπάγερν μπορεί να χάσει 8-0, αλλά θα μπει να παλέψει μέχρι θανάτου το ματς με την Παρί, δεν παρατάει ποτέ και τίποτε! Και ένα γκολ κρίνεται σχεδόν βέβαιο πως θα το πετύχει! Το αμφίσκορο combo με over στο 1,50.

Στο έτερο ματς, σε ουδέτερο πάλι, στη Σεβίλη, η Τσέλσι με υποθήκη το υπέρ της 0-2 από το πρώτο ματς (επίσης σε ουδέτερο) πάει να σφραγίσει ένα εισιτήριο που δεν φαίνεται πως μπορεί να χαθεί. Ανώτερη ομάδα, με ψυχολογία πολύ καλύτερη. Και χωρίς σοβαρά προβλήματα ή διάθεση για αγωνιστικά πειράματα ενόψει Πόρτο. Ο άσος στο 1,89 έχει λογική.

email > asianbet@tipsmaker.net
DateEventPickStakeOddsProfit
13-04-2021

Derry – Shamrock
Pari S.G. – Bayern
Chelsea – Porto

2
G/G&O2,5
1

1004.54-100