Τρομερό παιχνίδι στο Wembley …( ΤΑΜΕΙΟ – 4,34 )

Ballander

Γεια σας φίλοι μου,

Πολύ μεγάλα παιχνίδια σε Αγγλικά και Σκωτσέζικα γήπεδα, με την ντερμπάρα του Wembley ανάμεσα σε Tottenham και Liverpool, φυσικά να ξεχωρίζει. Εννοείται πως υπάρχουν και άλλα ενδιαφέρον παιχνίδια, τα οποία θα αναλύσουμε παρακάτω.

Γουότφορντ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα!

Με μεγάλο παιχνίδι ξεκινάει το Σαββατοκύριακο ανάμεσα στην Tottenham και την Liverpool στο Wembley. Προσωπική μου γνώμη είναι πως αυτές οι δύο ομάδες θα είναι πιο κοντά στην Manchester City, από οποιαδήποτε άλλη ομάδα για την κατάκτηση της Premier League. Στο παιχνίδι και οι δύο έχουν πολύ καλές επιθετικές γραμμές, ενώ η παράδοση μας “δίνει” το goal/goal, καθώς τα τελευταία χρόνια είναι κάτι που συμβαίνει συχνά σε παιχνίδια ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Η Fulham το παλεύει τις τελευταίες δύο αγωνιστικές, όμως τώρα έχει πολύ δύσκολη αποστολή στην έδρα της Manchester City, η οποία δεν χαρίζεται και ειδικά στο Etihad. Προβλέπω νίκη για τους “πολίτες” με πολλά γκολ μάλιστα.

Η Arsenal έχει δεχτεί γκολ σε κάθε παιχνίδι μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα και πιστεύω πως θα δεχθεί και από τη Newcastle, η οποία παρ’ όλο που δεν έχει κερδίσει σκοράρει αρκετά συχνά μέχρι στιγμής στα παιχνίδια που έχει παίξει.

Δεν χωράνε πολλά σχόλια σε αυτό το παιχνίδι η αρμάδα του Steven Gerrard θα καταπιεί και την ομάδα της Dundee και πιστεύω πως θα το κάνει με αρκετά γκολ υπέρ της. Μην ξεχνάμε πως αγωνίζεται και στην έδρα της.

Καθαρά λόγο momentum είμαι μαζί με την Livingston, η οποία δείχνει πως ξεκίνησε πολύ δυναμικά το φετινό πρωτάθλημα, ενώ αντίθετα η Hamilton δείχνει να ψάξει τα πατήματά της, καθώς έχει κάνει μόλις μία νίκη σε τέσσερα παιχνίδια και αγωνίζεται και μακριά από την έδρα της, όπου είναι πλεονέκτημα για τους γηπεδούχους.

Η Dunfermlin δεν έχει ξεκινήσει με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις το φετινό πρωτάθλημα, όμως το παιχνίδι με την Aloa είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για ανασυγκρότηση και πιστεύω πως εύκολα ή δύσκολα θα πάρει τη νίκη.

email > Ballander@tipsmaker.net
Date Event Pick Stake Odds Profit
15-09-2018

Tottenham – Liverpool
Man. City – Fulham
Newcastle – Arsenal

G/G
1&O 2.5
G/G

100 4.34 +334
15-09-2018

Rangers – Dundee
Livingston – Hamilton
Dunfermlin – Aloa

1&O 2.5
1
1

100 4.69 -100