Βάση στις μικρότερες κατηγορίες …

Ballander

Γεια σας φίλοι μου,

Απόψε υπάρχει μικρή κινητικότητα στα γήπεδα της Αγγλίας, για αυτό θα δώσουμε βάση στις μικρότερες κατηγορίες.

Η Derby στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής, υποδέχεται την Wigan. Οι γηπεδούχοι είναι πολύ καλύτερη ομάδα, αν και δεν βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση, αφού προέρχεται από τρεις συνεχόμενες ήττες και μια ισοπαλία. Παρ’ όλα αυτά πιστεύω πως οι παίκτες θα βγάλουν εγωισμό σε αυτό το παιχνίδι και με οδηγό την αναμέτρηση του πρώτου γύρου (κέρδισε η Derby 0-1) αλλά και την βοήθεια του κόσμου της, θα πάρει τη νίκη και θα μείνει ολοζώντανη στο παιχνίδι των Play-Off.

Η Accrington υποδέχεται την Blackpool σε ένα παιχνίδι, όπου οι δύο ομάδες, είναι περίπου ισοδύναμες, με την Blackpool βέβαια να είναι λίγο καλύτερη, αλλά εφόσον αγωνίζεται εκτός έδρας δεν θα ρισκάρουμε και θα πάμε σε μια πιο… safe επιλογή που είναι το goal/goal, όπου στα τελευταία έξι παιχνίδια, έχει βγει πέντε φορές.

Το τελευταίο παιχνίδι ανάμεσα στην Cheltenham και την Bury δεν χωράει ιδιαίτερης ανάλυσης, αφού οι φιλοξενούμενοι είναι πολύ καλύτερη ομάδα, βρίσκεται στην δεύτερη θέση με τέσσερις συνεχόμενες νίκες, ενώ η Cheltenham, αρκετά χαμηλά στην 17η θέση.

email > Ballander@tipsmaker.net
DateEventPickStakeOddsProfit
05-03-2019

Derby – Wigan
Accrington – Blackpool
Cheltenham – Bury

1
G/G
2

1006.16-100