Βρήκε ρυθμό …

Hacker

Τοκογλυφικές οι αποδόσεις στα «βαριά χαρτιά» της σημερινής πλει λίστ δεν αφήνουν πολλά περιθώρια επιλογών. Ξεκάθαρο φαβορί η Εθνική Ελλάδος απέναντι στους ερασιτέχνες σερβιτόρους του Λιχνεσταίν αναμένεται να επικρατήσει άνετα και με διαφορά τερμάτων …any time Μήτρογλου.

Παμε να εστιάσουμε :

# Σουπερ οι επιδόσεις της Γεωργίας σύμφωνα με τα δεδομένα της διοργάνωσης στα 6 τελευταία μετράει 5 νίκες και 1 ισοπαλία με μηδέν παθητικό … δυσανάλογο το σετ αποδόσεων πλασματικό φαβορί η Ελβετία εχει απουσίες δύσκολα να φύγει με το διπλό.

# Σε καλό δρόμο η Σουηδία ειχε σταθερή απόδοση πέρασε με επιτυχία το τεστ της Nations League τερμάτισε πρώτη στον όμιλο σφράγισε το εισιτήριο για το Α΄γκρουπ δυναμικότητας, ολα πιθανά στην προκριματική φάση παίζει για 1η 2η θέση … εξίσου ανταγωνιστικό σύνολο η Ρουμανία ( 1 ήττα σε 10 αγώνες ) θα πάει ξεκάθαρα για το αποτέλεσμα με οτι αυτό συνεπάγεται.

# Βρήκε ρυθμό στο Βία ντελ Μάρε η Λέτσε τρέχει αήτητο 8 αγωνιστικών ειναι στο -4 απο την 2η θέση φουλάρει για άνοδο … 4η διαδοχική ισοπαλία η Άσκολι δύσκολα να αποφύγει τα μπαράζ παραμονής.

# Αλλαγμένη κατα τα 3/4 το ρόστερ της Ισπανίας δεν θα εχει εύκολο έργο απόψε  …βγάζουν υγεία στο μεσοαμυντικό σκέλος οι Νορβηγοί τρέχουν 7 σερί under θα επιχειρήσουν να κλέψουν το αποτέλεσμα.

email > Hacker@tipsmaker.net
DateEventPickStakeOddsProfit
24-03-2019

Sweden – Romania
Lecce – Ascoli
Spain – Norway

1
1
under 2,5

1007.83-100
23-03-2019

Georgia – Switzerland

1

1005.50-100