Ξεκαθαρίζει η κατάσταση …( TAMEIO – 7,88 )

Ballander

Γεια σας φίλοι μου,

41η στροφή για την Αγγλική Championship και πλέον ξεκαθαρίζει η κατάσταση, για την τελική κατάταξη των ομάδων.

Η Preston υποδέχεται την Leeds. Η Leeds όπως περίπου και κάθε χρόνο τα τελευταία χρόνια, έπεσε από την πρώτη δυάδα της βαθμολογίας, μετά την ήττα από την Birmingham. Παρ’ όλα αυτά δείχνει πως φέτος θα καταφέρει να πάρει την άνοδο και απέναντι στην Preston που είναι αρκετά χαμηλά στην κατηγορία, λογικά δεν θα έχει κάποιο πρόβλημα και θα πάρει τη νίκη.

Η Sheffield Wednesday υποδέχεται την Nottingham Forrest. Οι δύο ομάδες είναι μαζί (ένα βαθμό πάνω η Nottingham Forrest) και έχουν αρκετές ελπίδες ακόμα, για μια θέση στα Play-Off, για την άνοδο στην Premier League. Όπως πάντα σε αυτά τα παιχνίδια, πιστεύω πως μεγάλο ρόλο, παίζει η έδρα και πιστεύω πως η Sheffield Wednesday έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη.

Η Bolton υποδέχεται την Middlesbrough. Οι φιλοξενούμενοι πραγματοποιούν ένα πολύ κακό διάστημα, αφού προέρχονται από έξι σερί ήττες και μια ισοπαλία. Φυσικά, αυτό κάποια στιγμή θα πρέπει να σταματήσει και νομίζω πως ήρθε η ώρα να κερδίσουν. Απέναντί τους μια ομάδα που πλέον μόνο με… θαύμα θα σωθεί και βρίσκεται στην προτελευταία θέση.

email > Ballander@tipsmaker.net
DateEventPickStakeOddsProfit
09-04-2019

Preston – Leeds
Sheffield W. – Nottingham F.
Bolton – Middlesborough

2
1
2

1007.88+688