Ξεκαθαρίζουν καταστάσεις …

Ballander

Γεια σας φίλοι μου,

Ακόμη μια αγωνιστική στην Ιρλανδία (28η) όπου αναμένεται να ξεκαθαρίσουν κάποιες καταστάσεις.

Η UCD παρά το γεγονός πως έδειξε ότι μπορεί να ανατρέψει την κατάσταση και πήρε κάποια θετικά αποτελέσματα, όμως ξανά επέστρεψε στις κακές εμφανίσεις και γνώρισε δύο ήττες, οπότε θεωρώ απίθανο να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, κόντρα σε μια ομάδα, όπως η Derry City, η οποία θέλει τη νίκη για να παραμείνει σε τροχιά Ευρώπης και να κυνηγάει την Bohemians που είναι τρίτη. Μάλιστα πιστεύω πως οι φιλοξενούμενοι θα πάρουν τη νίκη από ημίχρονο.

Ανεβασμένη η Harps τις τελευταίες αγωνιστικές παλεύει να φτάσει πιο ψηλά και να βγει εκτός της ζώνης των play-out και του υποβιβασμού, όμως υποδέχεται την Bohemians η οποία προσπαθεί με νύχια και με δόντια να κρατήσει την τρίτη θέση που οδηγεί στο Europa League. Οι δύο ομάδες έχουν διαφορετικούς στόχους και η Bohemians με την ποιότητά της πιστεύω θα καταφέρει να φύγει με τη νίκη.

Το παιχνίδι της Cork City με την St. Patrick’s πιστεύω θα είναι ένα παιχνίδι που δεν θα έχει ποιότητα και οι δύο ομάδες δεν θα δημιουργήσουν πολλές ευκαιρίες. Σε συνδυασμό ότι οι τελευταίες τέσσερις συναντήσεις τους έχουν λήξει under 2.5 θα επιλέξουμε αυτό το σημείο.

email > Ballander@tipsmaker.net
DateEventPickStakeOddsProfit
02-08-2019

UCD – Derry City
Harps – Bohemians
Cork City – St. Patrick’s

2/2
2
Under 2.5

1005.09-100