Ξεκινάει … (ΤΑΜΕΙΟ – 4,01)

Ballander

Γεια σας φίλοι μου,

Μεγάλη η σημερινή μέρα, καθώς ξεκινάει φουλ αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Αγγλίας και της Σκωτίας, με την έναρξη όλων των κατηγοριών, πέρα της Premier League στην Αγγλία και ολόκληρης της Σκωτίας. Εφόσον, οι ομάδες είναι χωρίς αγωνιστικό ρυθμό και με το μυαλό λίγο ακόμα από τις καλοκαιρινές διακοπές, θα εμπιστευτώ αρκετά την παράδοση των αναμετρήσεων.

Η West Brom, η οποία υποβιβάστηκε από την Premier League την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο, νομίζω πως θα έρθει με φόρα, ώστε να δείξει πως θα επιστρέψει σύντομα ξανά στα “μεγάλα σαλόνια”. Απέναντί της η Bolton, μία ομάδα, όχι κάποιο ιδιαίτερο φόβητρο, με τους γηπεδούχους να έχουν την συμπαράσταση του λαού της και να την οδηγεί στην πρώτη της νίκη, που θα την δώσει ώθηση και ψυχολογία, για την μάχη της ανόδου.

Πολύ ωραίο παιχνίδι αναμένεται στο Millwall-Middlesbrough. Δύο ομάδες με βαριές φανέλες και ιστορία, καθώς έχουν καταγράψει αρκετές συμμετοχές στην Premier League στην ιστορία τους. Η προϊστορία μας δείχνει αρκετά over τα τελευταία χρόνια και θα καταλήξω εκεί, αφού οι δύο ομάδες σε εφτά αναμετρήσεις που έχουν παίξει με γηπεδούχο την Millwall, μόνο το ένα έληξε under, που και αυτό ήταν στο όριο (0-2 η Middlesbrough, τον Δεκέμβριο του 2013).

Η Brentford, είναι μία ομάδα που είναι κοντά στις πρώτες θέσεις κάθε χρόνο και πιστεύω πως θα είναι άλλη μία τέτοια σεζόν η φετινή. Επίσης, η Rotherham είναι και αυτή μία ομάδα που ούτε πέφτει, ούτε ανεβαίνει. Και γι’ αυτήν πιστεύω θα είναι μία από τα ίδια η φετινή σεζόν. Προβλέπω άσο σε αυτό το παιχνίδι, λόγω καύτερης ομάδας της Brentford, αλλά και γιατί οι γηπεδούχοι μετράνε τρεις συνεχόμενες νίκες.

Η Hearts τα πηγαίνει περίφημα, απέναντι στην Hamilton τα τελευταία χρόνια, καθώς οι φιλοξενούμενοι, έχουν να γνωρίσουν την ήττα, από τους γηπεδούχους, από τον Αύγουστο του 2015, ενώ από τότε η Hearts μετράει πέντε νίκες, ενώ τρία παιχνίδια έχουν λήξει ισοπαλία. Συγκεκριμένα από τον Αύγουστο του 2015 και μετά έχει και δύο διπλά, τα οποία μάλιστα είναι και συνεχόμενα.

Στο Kilmarnock-St. Johnstone, παρατηρώ ότι τα τελευταία χρόνια, σχεδόν όλα τα παιχνίδια λήγουν στο όριο του over 2,5. Συγκεκριμένα στα τελευταία εφτά παιχνίδια τα τέσσερα έχουν λήξει 2-3 γκολ, ενώ στα τελευταία πέντε με γηπεδούχο την Kilmarnock, έχουν λήξει τα τέσσερα.

Η Πρωταθλήτρια Celtic υποδέχεται στην πρεμιέρα την αδύναμη Livingston. Πιστεύω το παιχνίδι θα είναι πολύ εύκολο για την ομάδα του Breendan Rodgers, με τον “καυτό” κόσμο της Celtic στο πλευρό του, θα ανοίξει τον δρόμο για άλλο ένα πρωτάθλημα, καθώς και πάλι είναι το πρώτο φαβορί, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

email > Ballander@tipsmaker.net
Date Event Pick Stake Odds Profit
04-08-2018

West Brom – Bolton
Millwall – Middlesbrough
Brentford – Rotherham

1
Over 2.5
1

100 4.75 -100
04-08-2018

Hamilton – Hearts
Kilmarnock – St. Johnstone
Celtic – Livingston

2
2-3 Goals
1

100 4.01 +301