Πρεμιέρα για Καρλίτο …

Ballander

Χρόνια Πολλά με υγεία !

*Εντός έδρας πρεμιέρα για τον Καρλίτο στην Εβερτον και ο άσος είναι πρώτο σημείο επιλογής. Άλλωστε η Μπέρνλι εκτός έδρας δεν είναι δα και φόβητρο με μόλις 2 νίκες σε 9 αγώνες, ενώ η Εβερτον ακόμα και στη μετριότητα που έχει φέτος διατηρεί άριστο ρεκόρ στο Γκούντισον (4 νίκες σε 9 ματς) με 11 γκολ ενεργητικό.

*Η φετινή Σέφιλντ δεν μπορεί να υποτιμάται τόσο, ειδικά σε ματς με την ουραγό Γουότφορντ που έχει τραγικές επιδόσεις εκτός έδρας. Ειδικά μέσα στο Μπράμαλ Λέιν οι “λεπίδες” έχει κάνει μακράν μεγαλύτερες νίκες και ο άσος στις τρέχουσες αποδόσεις είναι παραπάνω από ελκυστικός!

*Ακόμα και προ έλευσης του Ζοσέ Μουρίνιο η Τότεναμ μέσα στην έδρα της ήταν ανταγωνιστικότατη και έκανε ρεκόρ 5-2-2. Τώρα με τον Πορτογάλο σταρ στο πρόσταγμα και αντίπαλο την αδύναμη εκτός έδρας  Μπράιτον έχει μεγάλη ευκαιρία για τρίποντο-ανάσα που θα την διατηρήσει στο κόλπο της Ευρώπης

*Έφαγε πόρτα η Αμπερντίν στην ένσταση για την κόκκινη του Κόσγκροουβ με τη Σέλτικ και έτσι παραμένει εκτός και αφήνει τεράστιο κενό ενόψει του αγώνα με τη φορμαρισμένη Λίβινγκστον που έρχεται φουριόζα και φορμαρισμένη από το τετράμπαλο με τη Ρος Κάουντι.

*Το ψάχνει το ξέσπασμα η Ρέιντζερς και ειδικά με αντίπαλο μία ντεφορμέ Κιλμάρνοκ που προέρχεται από αρνητικό σερί μπορεί να το πετύχει. Ο άσος έχει αξία σε combo με Over.

*Η Σέλτικ, τέλος, δοκιμάζεται στην έδρα της Σεντ Μίρεν, η οποία έχει ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον χαρακτηριστικό. Παρότι βολοδέρνει στην 9η θέση και δεν βρίσκει παρά σπάνια δίχτυα, διατηρεί άμυνα εφάμιλλη με ομάδας της εξάδας, μόνο εκεί έχουν 27 ή λιγότερα γκολ παθητικό!

email > Ballander@tipsmaker.net
Date Event Pick Stake Odds Profit
25-12-2019

Everton – Burnley
Sheffield U. – Watford
Tottenham – Brighton

1
1
1

100 4.95 -100
25-12-2019

Aberdeen – Livingston
Rangers – Kilmanrock
St. Mirren – Celtic

(2X)
1&O2,5
TG 2-3

100 4.89 -100