Οροι και Προυποθέσεις

 

Αποδοχή των όρων χρήσης και τροποποιήσεις

Κάθε φορά που χρησιμοποιείτε ή προκαλείτε πρόσβαση στο Tipsmaker.net, συμφωνείτε να δεσμεύεστε από αυτούς τους όρους χρήσης, όπως τροποποιούνται κατά καιρούς με ή χωρίς ειδοποίηση σε εσάς. Επιπλέον, εάν χρησιμοποιείτε μια συγκεκριμένη υπηρεσία που φιλοξενείται ή προσπελάζεται μέσω του Tipsmaker.net, θα υπόκεινται σε τυχόν κανόνες ή οδηγίες που ισχύουν για τις εν λόγω υπηρεσίες και θα ενσωματωθούν με αναφορά στους παρόντες όρους χρήσης.

Οι υπηρεσίες μας

Η είσοδος στον ιστότοπο Tipsmaker.net αποτελεί δική του ευθύνη του επισκέπτη. Τα περιεχόμενα της ιστοσελίδας Tipsmaker.net παρέχονται “ως έχουν”. Δεν παρέχεται καμία εγγύηση οποιουδήποτε είδους σε σχέση με την ακρίβεια, την αξιοπιστία ή το περιεχόμενο των σελίδων. Το Tipsmaker.net δεν είναι bookmaker και δεν προσφέρει υπηρεσίες που σχετίζονται με τη στοιχήματα. Δεν δεχόμαστε στοιχήματα. ειδικευόμαστε μόνο στην παρουσίαση αποδόσεων στοιχήματος και στην πρόβλεψη αποτελεσμάτων αθλητικών γεγονότων.

Οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις εγγραφής σας

Για να χρησιμοποιήσετε το Tipsmaker.net ή ορισμένα μέρη αυτού, ενδέχεται να σας ζητηθεί να καταχωρίσετε έναν λογαριασμό χρήστη σε αυτόν τον ιστότοπο. Σε αυτήν την περίπτωση, συμφωνείτε να παρέχετε αληθείς πληροφορίες όταν σας ζητηθεί, και δεσμεύεστε ότι είστε ηλικίας τουλάχιστον των δεκαοκτώ (18) ετών και άνω. Με την εγγραφή σας, αποδέχεστε ρητά τους όρους χρήσης αυτού του ιστότοπου, συμπεριλαμβανομένων τυχόν τροποποιήσεων που πραγματοποιούνται κατά καιρούς και διατίθενται εδώ.

Πολιτική απορρήτου

Η Tipsmaker.net διατηρεί το δικαίωμα να στέλνει ενημερωτικά δελτία πελατών που μπορούν να περιέχουν διαφημίσεις και ορισμένες πληροφορίες από τη βιομηχανία στοιχημάτων για να ενημερώνουν τους πελάτες σχετικά με ειδήσεις που σχετίζονται με την παρεχόμενη υπηρεσία ή προσφορά κατά καιρούς. Τα δεδομένα εγγραφής και άλλες προσωπικά αναγνωρίσιμες πληροφορίες που ενδέχεται να συλλέγονται σε αυτόν τον ιστότοπο υπόκεινται στους όρους της πολιτικής απορρήτου του ιστότοπου. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική απορρήτου μας, ανατρέξτε στη δήλωση πολιτικής απορρήτου.

Εγγραφή και κωδικός πρόσβασης

Είστε υπεύθυνοι για τη διατήρηση της εμπιστευτικότητας του κωδικού πρόσβασής σας και θα είστε υπεύθυνοι για κάθε χρήση του λογαριασμού χρήστη και ή του ονόματος χρήστη σας, είτε είναι εξουσιοδοτημένο είτε μη εξουσιοδοτημένο από εσάς. Συμφωνείτε να μας ειδοποιήσετε αμέσως για οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή τον λογαριασμό σας.

Εμπορική χρήση

Χρησιμοποιώντας το Tipsmaker.net ή οποιαδήποτε παρεχόμενη υπηρεσία, συμφωνείτε ρητά ότι δεν θα παρέχετε ή χρησιμοποιείτε το Tipsmaker.net για την παροχή οποιουδήποτε περιεχομένου ή υπηρεσίας με οποιονδήποτε εμπορικό τρόπο

Υπηρεσίες τρίτων

Τα αγαθά και οι υπηρεσίες τρίτων μπορούν να διαφημίζονται ή να διατίθενται στο Tipsmaker.net ή μέσω αυτού. Οι αντιπροσωπείες που γίνονται σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που παρέχονται από τρίτα μέρη διέπονται από τις πολιτικές και τις δηλώσεις αυτών των τρίτων. Το Tipsmaker.net δεν θα φέρει καμία ευθύνη ή ευθύνη με οποιονδήποτε τρόπο για οποιαδήποτε από τις συναλλαγές ή τις αλληλεπιδράσεις σας με τρίτα μέρη.

Αποζημίωση

Συμφωνείτε να αποζημιώσετε και να κρατήσετε το αβλαβές Tipsmaker.net και τους συνεργάτες του ιστότοπου, τα συνδεδεμένα μέρη, τους αξιωματικούς, τους διευθυντές, τους υπαλλήλους, τους πράκτορες, τους διαφημιζόμενους, τους συνεργάτες και τους συναδέλφους, από οποιαδήποτε αξίωση ή απαίτηση, συμπεριλαμβανομένων εύλογων αμοιβών δικηγόρου να γίνει από οποιοδήποτε τρίτο μέρος, λόγω ή προκύπτει από τη συμπεριφορά σας ή τη σύνδεσή σας με το Tipsmaker.net ή την υπηρεσία, την παροχή περιεχομένου, την παραβίαση αυτών των όρων χρήσης ή οποιαδήποτε άλλη παραβίαση των δικαιωμάτων άλλου ατόμου ή κόμμα.

Περιορισμός ευθύνης

Τυχόν πληροφορίες που διατίθενται από το Tipsmaker.net είναι μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς και δεν είμαστε υπεύθυνοι για τυχόν απώλειες που ενδέχεται να υποστούν οι πελάτες ως αποτέλεσμα της χρήσης αυτών των πληροφοριών για τυχερά παιχνίδια ή στοιχήματα. Το Tipsmaker.net δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε απώλεια πελάτη, άμεσα ή έμμεσα. Αυτό περιλαμβάνει απώλειες που βασίζονται πλήρως ή εν μέρει στις συμβουλές και τα προϊόντα του Tipsmaker.net. Συμφωνείτε ότι, όπως συμβαίνει με όλες τις κερδοσκοπικές συναλλαγές, π.χ. τυχερά παιχνίδια, υπάρχει πιθανότητα απώλειας χρημάτων. Λαμβάνοντας μια συνδρομή ή χρησιμοποιώντας το δωρεάν περιεχόμενο του Tipsmaker.net, αποδέχεστε ότι όλες οι συμβουλές στοιχημάτων του Tipsmaker.net είναι μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς και ότι ο στοιχηματιστής δεν θα φέρει καμία ευθύνη για τυχόν απώλειες που υπέστη εσείς, ο συνδρομητής , ως άμεσο αποτέλεσμα της δράσης των ληφθέντων στοιχημάτων. Σας ενθαρρύνουμε να ποντάρετε μόνο ό, τι μπορείτε να χάσετε αποτελεσματικά.

Επιφύλαξη δικαιωμάτων

Το Tipsmaker.net διατηρεί όλα τα δικαιώματά του, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, οποιουδήποτε και όλων των πνευματικών δικαιωμάτων, εμπορικών σημάτων, διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας, εμπορικών μυστικών και οποιουδήποτε άλλου δικαιώματος. Η χρήση των δικαιωμάτων και ιδιοκτησίας του Tipsmaker.net απαιτεί την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεσή μας. Καθιστώντας τις υπηρεσίες διαθέσιμες σε εσάς, δεν σας παρέχουμε σιωπηρές ή ρητές άδειες ή δικαιώματα και δεν θα έχετε κανένα δικαίωμα να κάνετε εμπορικές χρήσεις του Tipsmaker.net ή της υπηρεσίας χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του συντάκτη του ιστότοπου.

Κοινοποίηση παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων

Εάν πιστεύετε ότι η ιδιοκτησία σας έχει χρησιμοποιηθεί με οποιονδήποτε τρόπο που θα θεωρούσε παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων ή παραβίαση της πνευματικής σας γνώσης

Το Tipsmaker.net διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τους όρους χρήσης ανά πάσα στιγμή χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Ελέγχετε τακτικά αυτούς τους όρους και προϋποθέσεις για να βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε τυχόν αλλαγές που έγιναν από το Tipsmaker.net

Για οποιαδήποτε απορία η ερώτηση επικοινωνήστε στο info@tipsmaker.net