Όροι Χρήσης

Οι όροι που αναγράφονται αποτελούν για τον κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου του Tipsmaker.net ανεπιφύλακτη δέσμευση και υποχρεωτική αποδοχή.

Απαγορεύεται: αναπαραγωγή, η αναδημοσίευση, η διανομή, η προώθηση, η μεταβίβαση, η τροποποίηση, η αντιγραφή ολική ή μερική ή περιληπτική, η διασκευή, η εκμετάλλευση για οποιοδήποτε σκοπό, η μετάδοση, η πώληση και η απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου του παρόντος Website,με οποιοδήποτε τρόπο και χωρίς την έγγραφη προκείμενη άδεια του εκδότη ή των εκδοτών ή του συνεργάτη ή των συνεργατών, καθώς και η παράφραση και η αναδημιουργία παραγώγων έργων που βασίζονται στο παρόν περιεχόμενο του ιστοτόπου, καθώς και το υπάρχον φωτογραφικό ή διαφημιστικό υλικό του tipsmaker.net (σύμφωνα με το νόμο 21/21/1993 και τους κανόνες του Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Οι πηγές τροφοδοσίας δεδομένων, πληροφοριών, στοιχείων, και ειδήσεων του παρόντος ιστοτόπου, θεωρούνται αξιόπιστες, και αναμφίβολα αναμφισβήτητες.

Τα αναγραφόμενα στοιχεία, οι πληροφορίες και ότι υλικό υπάρχει μέσα στον ιστότοπο του tips maker.net, μπορούν να εκληφθούν ως αναξιόπιστα, ανακριβή, και μη αληθή, και διατίθενται αποκλειστικά και εξυπηρετώντας καθαρά την ενημέρωση του κάθε χρήστη.

Το έγγραφο, φωτογραφικό ή διαφημιστικό υλικό του tipsmaker.net έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και σκοπό, καθώς μπορεί να μεταβάλλεται και να τροποποιείται οποιαδήποτε ώρα και στιγμή.

Κανένα στοιχείο ή περιεχόμενο ή δεδομένο ή διαφημιστικό και φωτογραφικό υλικό δεν μπορεί να θεωρηθεί πρόταση ή σύσταση ή συμβουλή ή προτροπή ή παραπομπή είτε και παρακίνηση, μεθόδευση και καθοδήγηση για συμμετοχή σε τυχερά παιχνίδια, και οποιασδήποτε μορφής “στοιχήματα”, στα οποία μπορεί να προβεί ο χρήστης με οποιοδήποτε τρόπο και μορφή, και με το οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο ή εταιρικό ή εταιρία που νομιμοποιείται και δραστηριοποιείται στην διεκπεραίωση τέτοιου είδους παιχνιδιών ή στοιχημάτων.

Οι εκδότες, οι αρθρογράφοι, οι δημοσιογράφοι, και οι όποιοι συνεργάτες που μπορεί να συμμετέχουν στην δημιουργία έγγραφου υλικού για λογαριασμό του ιστοτόπου του tipsmaker.net,δεν φέρουν καμία ευθύνη για αποζημίωση σε περίπτωση έμμεσης ή άμεσης απώλειας ή και μελλοντικής ζημίας, απεναντίας, έχουν οι ίδιοι δικαίωμα αστικής ή ποινικής δίωξης (ανάλογα με το αδίκημα) προς τον οποιοδήποτε που θα δυσφημήσει ή θα συκοφαντήσει ή θα παραπληροφορήσει ή θα παραποιήσει προφορικά το όποιας μορφής περιεχόμενο του tipsmaker.net

Η χρήση των στοιχείων είναι αυστηρά προσωπική και αποκλειστική, και διατίθεται για αυτόν το σκοπό και μόνον. Οι συνέπειες για όποιον ή όποιους, και με οποιαδήποτε μορφή παρουσίας (φυσικού προσώπου ή εταιρίας) παραπέσουν έναντι της υποχρεωτικής οροθέτησης του εν λόγω ιστοτόπου, διώκονται στα Ελληνικά ποινικά ή αστικά δικαστήρια και μόνον, ενώ η εκμετάλλευση χωρίς την άδεια του εκδότη ή των εκδοτών ή συνεργατών, επισύρει σωρεία κυρώσεων αστικών και ποινικών (αδίκημα) και μπορεί να ασκηθεί και να απαιτηθεί εις βάρος των, αποζημίωση για παραποίηση υλικού και διαφυγόντα κέρδη, και πάντοτε σύμφωνα με τα άρθρα και τους κώδικες περί πνευματικής ιδιοκτησίας.

Το tipsmaker.net διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς τους όρους χρήσεις του παρόντος website ανά πάσα στιγμή και χωρίς προειδοποίηση ενημερώνοντας απλώς την φόρμα με τις νομικές πληροφορίες.

Το tipsmaker.net απαγορεύει αυστηρά την χρήση των υπηρεσιών του σε άτομα που είναι κάτω των 18 ετών (ανήλικοι) και υπογραμμίζει ότι η χρήση των υπηρεσιών του tipsmaker.net προσφέρεται μόνο σε ενήλικες. Σε περίπτωση χρήσης των υπηρεσιών του tipsmaker.net από ανηλίκους την ευθύνη έχουν αποκλειστικά και μόνον οι κηδεμόνες αυτών των χρηστών, οι οποίοι έχουν την υποχρέωση να προστατεύουν τα παιδιά από τις υπηρεσίες του tipsmaker.net αλλά και από πολλών άλλων ιστοσελίδων του διαδικτύου.

Με την είσοδό του ο χρήστης αποδέχεται όλα τα παραπάνω τα οποία είναι στη διάθεσή του προς ανάγνωση και ενημέρωση εντός του ιστοτόπου του tipsmaker.net αμετάκλητα, ανεπιφύλακτα χωρίς ενδοιασμούς, και εκ των προτέρων.

Σημείωση: Τα σήματα των συλλόγων που προβάλλονται στην Ιστοσελίδα είναι μια προσφορά του H.Q.F.L.