Σε όλα τα επίπεδα

Master

Πάλι για ένα τεμάχιο μας την κάνανε οι φίλοι μας οι Λευκορώσοι. Βγήκε, βλέπετε, έστω και με τη ψυχή στο στόμα το οβεράκι της ΜΠΑΤΕ του Μπορίσοφ κι έμενε το αμφισκοράκι στο Μπρεστ. Προηγείται η Σαχτιοράρα Σόλιγκορσκ, λες εδώ είμαστε. Κι όμως. Έμεινε στο μηδέν η Ντινάμο κι έφαγε δύο, με αποτέλεσμα να πάει άκλαφτος ο τετραπλασιασμός μας.

Σήμερα θα χτυπήσουμε σε όλα τα επίπεδα εις τη Λευκορωσία. Τρία ματσάκια έχει, όλα θα τα τιμήσουμε. Πρώτο και καλύτερο, αυτός της Σλουτσκ με τη Μπελσίνα. Οι γηπεδούχοι έχουνε μπει φορτσάτοι στην σεζόν και πατάνε πρωτιά μαζί με Βιτέμπσκ, ΜΠΑΤΕ και Τορπέντο Ζοντίνο (την οποία θα δούμε παρακάτω). Με διαολίζουν κάτι τέτοιες ομάδες που ξεκινάνε αέρα πατέρα και μετά ξεφουσκώνουνε απότομα, ωστόσο με την ουραγό που παίζει σήμερα η ομαδάρα του Βιτάλι Παβλόφ δεν βλέπω και τόσο πιθανή τη γκέλα. Ασάκι στο ένα κι ογδόντα θα τιμήσουμε.

Πάμε τώρα και στην Τορπέντο του Ζοντίνο. Κι αυτή έχει κάνει καλό μπασιματάκι, έχει και σούπερ έδρα, όπου δεν έχει δεχτεί ακόμη γκολ σε δύο ματς φέτο. Αντίπαλος σήμερα η Ρουχ του Μπρεστ, που παγαίνει καλά εχτός έδρας αλλά δεν έχει δα και τόση ποιότητα. Εύκολα ή δύσκολα θα τους πάρει τους τρεις βαθμούς η Τορπεντάρα, πρώτη φορά στην ιστορία της υποδέχεται τη Ρουχ, οφείλει να δείξει ποιος είναι το αφεντικό.

Κλείνουμε με τη μητέρα των μαχών, το ματς που δικαίως έμεινε τελευταίο για να τελειώσει γλυκά η αγωνιστική. Ισλόχ εναντίον Βιτέμπσκ λέει το πρόγραμμα στις έξι το απόγευμα, με τη μεν να να θέλει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις εντός έδρας. Η δε, έχει ένα βαθμουλάκι παραπάνω από τους γηπεδούχους και ισοβαθμεί με τους άλλους εις την κορυφή. Από τον Νοέμβριο έχουνε να κάνουνε οβεράκι οι φιλοξενούμενοι, όμως η Ισλοχάρα από την άλλη τα βαράει τα γκολάκια της. Κάπου στη μέση βρίσκεται η αλήθεια, όβερ ενάμισο η επιλογή μας…

Κουβανέζος

email > master@tipsmaker.net
Date Event Pick Stake Odds Profit
26-04-2020

Slutsk – Belsina
Torpedo Z. – Rukh Brest
Isloch – Vitebsk

1
1
O1,5

100 5.36 -100