Κύπελλα…( ΤΑΜΕΙΟ – 3,35 )

Master

Επειδή οφείλουμε να είμεθα τίμιοι και παντελονάτοι, τέτοια κηδεία σαν αυτή της Κυριακής πρέπει να παραδεχτώ ότι είχα καιρό να πάθω. Ή που θα χάνουμε τριάδα για ένα γκολάκι δηλαδή ή που δε θα σταυρώνουμε σημείο. Άσφαιρη η Βέρντερ κόντρα στη Βόλφσμπουργκ, τα χάλια του τα μαύρα ο ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό, μια από τα ίδια και η ΑΕΚ στο ντέρμπι το αθηναϊκό κόντρα στον Παναθηναϊκό. Για πάμε να μπανίσουμε κάνα γκολάκι σήμερα μπας και στρώσει το θέμα γιατί με στενοχωρήσανε Έλληνες και Γερμανοί…

Με Κυπελλάκια θα ασχοληθούμε, έχει ημιτελικά τόσο στη Δανία όσο και στη Ντόιτσλαντ. Αρχινάμε με το πιο αντι-εμπορικό ματσάκι της Άαλμποργκ με την Αάρχους. Μονός ο ημιτελικός, με τους γηπεδούχους να έχουν ασφαλώς μεγαλύτερη –μοντέρνα- ιστορία αλλά φέτος να ζορίζονται. Ίσα που μπήκανε εξάδα και πλέι οφ, ενώ του Σουκού χάσανε από την αποψινή τους αντίπαλο με τρία-δύο εντός έδρας.

Η δε Αάρχους που λέτε, είναι η μεγάλη φετινή έκπληξη της Σουπερλίγκας, τρίτη βγήκε στην κανονική διάρκεια ενώ έχει βάλει στο μάτι και το Κύπελλο, που έχει να το κατακτήσει από το ’96. Όσα πάνε και όσα έρθουν οι δύο ομάδες, σκοράρουνε εύκολα αλλά μπάζουνε κιόλα αμυντικά. Τίμιο το αμφισκοράκι.

Την ίδια ώρα έχει και ματσάρα στη Γερμανία, Μπάγερν Μονάχου εναντίον Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Είχανε δεν είχανε οι Βαυαροί για πλάκα θα την πάρουνε πάλι την σαλατιέρα και, γιατί όχι, και το νταμπλ. Τελευταίο εμπόδιο πριν τον τελικό τα αετόπουλα, που την πατήσανε από τη Μάιντς τις προάλλες και ουσιαστικά αποχαιρετήσανε κάθε ελπίδα να βγούνε Ευρώπη ξανά. Εκτός κι αν γίνει η μόντα στο Κύπελλον.

Ντάξει, δύσκολο να έρθει η πρόκριση μέσα στην Αλιάντς Αρένα, πρόσφατα που ξαναπήγανε αρπάξανε πέντε και βάλανε δύο. Με σημεία δε λέει να ασχοληθεί κανείς αλλά ένα αμφιτερματάκι θα το τιμήσουμε. Μια ευκαιρία έμεινε στους φρανκφουρτάκηδες για να σώσουνε την σεζόν, ας ιδρώσουνε και λίγο…

email > master@tipsmaker.net
Date Event Pick Stake Odds Profit
10-06-2020

Aalborg – Aarhus
Bayern M. – Eintracht Fr.

G/G
G/G

100 3.35 +235