1219666897

Μποναμάς…

Master

Μας τα χαλάσανε οι Δανοί την Κυριακή, καθώς Μπρόντμπι και Αάρχους κοιμηθήκανε όρθιες, κολλήσανε στα κουλουράκια και μας ρημάξανε την τριάδα που είχε προταθεί. Κυρίες, νωρίτερα, Αθλέτικ Μπιλμπάο και Ατλέτικο Μαδρίτης, που πληρώσανε από το ημιχρόνιο σκοράροντας αμφότερες, όπως και η Σάλτσμπουργκ, που κέρασε τη ΛΑΣΚ Λιντς στο χαλαρό και έβγαλε το combάκι όμορφα κι ωραία. Τριτιάτικο μποναμά έχουμε σήμερα, με δυαδούλα από Γερμανία και Ισπανία…

[geot country=”Greece”]500+ αγορές για τον αγώνα [/geot]

 

Εφτάψυχη το Σαββάτο η Φράιμπουργκ, επέστρεψε από το δύο-μηδέ κόντρα στη Βόλφσμπουργκ και πήρε ένα υπερπολύτιμο βαθμό, που τη διατηρεί κοντά στις θέσεις που οδηγούνε στην Ευρώπη.

Απόψε υποδέχεται τη Χέρτα του Βερολίνου, που είδε την αποβολή του Μπογιάτα κόντρα στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης να της στοιχίζει πολύ και ηττήθηκε με τεσσάρα μέσα στην πρωτεύουσα. Φαντάζει δύσκολο να προλάβουνε οι Βερολινέζοι τις θέσεις που βγάζουνε Ευρώπη, η ελπίδα πεθαίνει τελευταία, όμως…

Με ιντριγκάρει πολύ που οι γηπεδούχοι δεν έχουνε ούτε ένα αμφισκοράκι εντός έδρας μετά την επανέναρξη της Μπουντεσλίγκα, τρία ματς έχουνε δώκει, σε όλα μπήκε μόλις ένα γκολ, είτε υπέρ, είτε κατά. Το κόβω να σπάει απόψι το σερί, χρειάζονται θετικό αποτέλεσμα οι Μπερλιναίοι και θα ανοιχτούν.

Κι αν το παραπάνω παιχνιδάκι είναι αμφίρροπο, δεν ισχύει το ίδιο με αυτό της Μπαρτσελόνα ενάντια στη Λεγανές. Γυρίσανε φορτσάτοι στη δράση οι Καταλαναίοι, πατήσανε εκτός έδρας τεσσάρα στη δύσμοιρη Μαγιόρκα και πάνε καβάλα στ’ άλογο για τον τίτλο. Οι δε Λεγανέδες, φάγανε πίκρα από τη Βαγιαδολίδ στο restart και τώρα πάνε στη Βαρκελώνη για να το παλέψουνε… και ό,τι βγει.

Κατά πάσα πιθανότητα θα βρέξει γκολ, ειδικά άμα έχει κεφάκια και ο Λιονέλ ο Μέσι. Γύρισε και φρεσκοξουρισμένος ο κοντός, ποιος στη χάρη του. Θα ποντάρουμε να μπούνε μπόλια τεμάχια, ξεπερνά κατά πολύ τον διπλασιασμό το οβεράκι το τριαμισάρι και αξίζει. Μαζί με τα γκολάκια στη Γερμανία, παίρνουμε δυαδάρα μπάνικη με απόδοση πολύ πάνω από το τρίμπαλο.

email > master@tipsmaker.net
Date Event Pick Stake Odds Profit
16-06-2020

Freiburg – Hertha B.
Barcelona – Leganes

G/G
O3,5

100 3.55 -100