Ανοικτό ματς …( ΤΑΜΕΙΟ – 3,45 )

Ballander

Σέντρα σήμερα στην Πρέμιερ Λίγκ κεκλεισμένων των θυρών τα ματς …  μέχρι να βρουν οι ομάδες πατήματα παμε προσεκτικά και με σύνεση.

>> Η Φούλαμ διαθέτει έναν γκολτζή (Μίτροβιτς) που μπορεί να κάνει τη ζημιά σε κάθε άμυνα. Αναμένεται ανοικτό ματς με γκολ κόντρα στην Αρσεναλ, το Over 2.5 αποτελεί πρώτης τάξης επιλογή!

>> Η Κέμπριτζ πάει στο ματς μέσα σε ιδανικό κλίμα, άλλωστε ήδη μετράει δύο νίκες στα ισάριθμα επίσημα παιχνίδια που έχει δώσει. Η Καρλάιλ, στον αντίποδα, έχει δύο ήττες. Αξίζει ο άσος με “ασφάλεια” στην ισοπαλία.


>> Ούτε σκέψη δεν αξίζει  ο χαμηλός άσος της Ρέιντζερς, αλλά ο Σάνκλαντ δίνει άλλον αέρα στην Νταντί Γιουνάιτεντ που έχει τα φόντα να βρει ένα γκολ. Το ματς μπορεί να έχει γκολ και θέαμα, το αμφίσκορο είναι κορυφαία επιλογή!

>> Σωστά η Σέλτικ είναι το απόλυτο φαβορί στην έδρα της Ρος Κάουντι. Αναμένεται πάντως να παίξει προσγειωμένα για να παρει ανάσες, έχει προγραμμα γολγοθά άλλωστε σε όλες τις διοργανώσεις. Ενα μέτριο σκορ παραπάνω από πιθανό.

>> H Αμπερντίν πάει…τρένο αλλά απασχολείται και με το παιχνίδι Ευρώπης κόντρα στη Νορβηγική Βίκινγκ την Πέμπτη για το Γιουρόπα Λιγκ. Θα προσπαθήσει να πάρει τη νίκη χωρίς να σπαταλήσει δυνάμεις. Η Κιλμάρνοκ είναι επικίνδυνη μπροστά. Το αμφίσκορο έχει λογική.

email > Ballander@tipsmaker.net
Date Event Pick Stake Odds Profit
12-09-2020

Fulham – Arsenal
Cambridge – Carlisle

O 2,5
1 DNB

100 3.45 +245
12-09-2020

Rangers – Dundee U.
Ross County – Celtic
Aberdeen – Kilmarnock

G/G
TG 2-3
G/G

100 7.68 -100