Γκολ εκατέρωθεν …

Ballander

** Το τρομερό ξεκίνημα της Έβερτον ακολούθησε ένα σερί τεσσάρων ματς χωρίς νίκη. Αυτό έλαβε τέλος με τη νίκη 3-2 επί της Φούλαμ και πλέον ο Αντσελότι θα επιδιώξει να χτίσει νέο σερί. Η Λιντς κάθε άλλο παρά εύκολος αντίπαλος μπορεί να χαρακτηριστεί. Έχει πάψει να σκοράρει με σχετική ευχέρεια αλλά εξακολουθεί να διαθέτει αξιοπρεπέστατη επίθεση. Παιχνίδι ικανό να ανοίξει και μάλιστα με γκολ εκατέρωθεν . 

** Η Μπλάκπουλ είναι σε φόρμα και η ήττα στο τελευταίο της παιχνίδι με την Ντόνκαστερ δεν μπορώ να το αλλάξει αυτό. Σήμερα αντιμετωπίζει μια ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας, την Χάρογκεϊτ. Η οποία ήδη δείχνει να έχει πετύχει το ταβάνι της στο θεσμό του κυπέλλου. Από τα δυνατά φαβορί για νίκη-πρόκριση σήμερα η Μπλάκπουλ και το 1,95 για το διπλό της πρώτης τάξης επιλογή.

** Η Μπλάκμπερν αντιμετωπίζει την Μπάρνσλεΐ και έχει την ευκαιρία αν κερδίσει αυτό και το επόμενο παιχνίδι της με την Μίλγουολ πάλι εντός έδρας, να επιστρέψει κοντά στις πρώτες θέσεις. Είναι ολοφάνερα καλύτερη ομάδα από την αντίπαλό της και δεν έχει να αντιμετωπίσει νέα σημαντικά προβλήματα. Από την άλλη η Μπάρνσλεΐ παρουσιάζεται βελτιωμένη μετά την αλλαγή τεχνικής ηγεσίας αν εξακολουθεί εκτός έδρας να μην δείχνει τίποτα το ιδιαίτερο. Άριστη επιλογή ο άσος του 1,85.


 

** Τεράστια η διαφορά που έχουν στο πρωτάθλημα Σεντ Μίρεν και Αμπερντίν. Προτελευταία η πρώτη, τρίτη πίσω στα μεγαθήρια Ρέιντζερς και Σέλτικ η δεύτερη. Φυσικά και το Λιγκ Καπ είναι άλλος κόσμος, οπωσδήποτε το αποψινό είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι αλλά εξακολουθεί η Αμπερντίν να είναι μία κλάση ανώτερη. Ακόμα και αν δεν κερδίσει δύσκολα το ματς να φύγει στον άσσο. To 2 DNB στο 1,80.

** Η Μάδεργουελ υποδέχεται την Σεντ Τζόνστον για το Λιγκ Καπ, μόλις λίγες εβδομάδες μετά την αναμέτρηση τους για το πρωτάθλημα στο ίδιο γήπεδο με σκορ τότε 1-1. Δύσκολα θα δούμε σήμερα κάτι διαφορετικό ως παιχνίδι. Αναμένεται και πάλι να κυριαρχήσουν οι άμυνες και το ενδεχόμενο να σημειωθούν λίγα γκολ είναι αυξημένο.

** Μεγάλη ταλαιπωρία έχει υποστεί η Αλμπιόν Ρόβερς και επιστρέφει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις έχοντας κάνει ελάχιστες προπονήσεις. Δύσκολα θα αντεπεξέλθει κόντρα σε μια Στέρλινγκ Αλμπιον που καίγεται να κερδίσει και να διατηρηθεί κοντά στις πρώτες θέσεις. Και αγωνιστικά έχει 100% τη δυναμική να το πετύχει. Το διπλό 1,50.

email > Ballander@tipsmaker.net
Date Event Pick Stake Odds Profit
28-11-2020

Harrogate – Blackpool
Blackburn – Barnsley
Everton – Leeds

2
1
G/G & O 2,5

100 10.46 -100
28-11-2020

Motherwell – St.Johnstone
Albion – Stirling Albion
St. Mirren – Aberdeen

2 DNB
U 2,5
2

100 4.56 -100